Destroying Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 138 9 Aralık 2020 #1 Discord'da GO Live açtığımda film açıyorum ancak sesi arkadaşıma gitmiyor çözümü var mı?
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 9 Aralık 2020 #2 Destroying dedi: Discord'da GO Live açtığımda film açıyorum ancak sesi arkadaşıma gitmiyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Düz ekran olarak değil videonun, filmin açık olduğu sekme olarak yayın açın.
Destroying dedi: Discord'da GO Live açtığımda film açıyorum ancak sesi arkadaşıma gitmiyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Düz ekran olarak değil videonun, filmin açık olduğu sekme olarak yayın açın.
Destroying Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 138 9 Aralık 2020 #3 Freudel dedi: Düz ekran olarak değil videonun, filmin açık olduğu sekme olarak yayın açın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak olmadı.
Freudel dedi: Düz ekran olarak değil videonun, filmin açık olduğu sekme olarak yayın açın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak olmadı.