Çözüldü Discord'da yayın izlenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimerenuyar

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Windows 10 da yayın izleyebiliyorken Windows 8.1 de yayın izleyemiyorum ve yayın açtığım zaman yayınımın sesi gitmiyor hatayı bilen ya da çözebilen var mı?

Çözüm
Başka bir fikir gelmiyor aklıma. Son çare ticket atmak.

Ticket attım cevap bekliyorum teşekkür ederim hocam yardımın için belki betalar başka sorun yaşayan arkadaşlara çare olur çok sağ ol
Arkadaşlar selam,

Discord'a attığım Ticket'e yanıt geldi eğer benimkine benzer bir sıkıntı yaşıyorsanız bu yolları takip edebilirsiniz.

- Kullanıcı ayarları > ses&görüntü kısmındaki OPENH264 video kodekini devre dışı bırak.
- Kullanıcı ayarları > ses&görüntü kısmındaki "ekranı yakalamak için en yeni teknolojimizi kullan" ayarını etkinleştir.
- Kullanıcı ayarları > görünüm kısmında donanım Ivmesi'ni devre dışı bırak.
Başka bir fikir gelmiyor aklıma. Son çare ticket atmak.

Ticket attım cevap bekliyorum teşekkür ederim hocam yardımın için belki betalar başka sorun yaşayan arkadaşlara çare olur çok sağ ol
Arkadaşlar selam,

Discord'a attığım Ticket'e yanıt geldi eğer benimkine benzer bir sıkıntı yaşıyorsanız bu yolları takip edebilirsiniz.

- Kullanıcı ayarları > ses&görüntü kısmındaki OPENH264 video kodekini devre dışı bırak.
- Kullanıcı ayarları > ses&görüntü kısmındaki "ekranı yakalamak için en yeni teknolojimizi kullan" ayarını etkinleştir.
- Kullanıcı ayarları > görünüm kısmında donanım Ivmesi'ni devre dışı bırak.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…