M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 1 haftadır falan yayınlarım bu şekilde gözüküyor. Driver değiştirmeyi, Discord'u sil yükle yapmayı, donanım ivmesini kapatıp açmayı denedim ama bir türlü düzelmedi.
1 haftadır falan yayınlarım bu şekilde gözüküyor. Driver değiştirmeyi, Discord'u sil yükle yapmayı, donanım ivmesini kapatıp açmayı denedim ama bir türlü düzelmedi.
KS KS M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #11 Nortex dedi: Şu ikisini kapatıp deneyin bir de hocam. Genişletmek için tıkla... Gene olmadı. Artı 0 Eksi
N Nortex Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 356 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #12 Majoris0 dedi: Gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha bilemedim kusuruma bakmayın. Artı 0 Eksi
KS KS M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #13 Nortex dedi: Hocam vallaha bilemedim kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalıştınız gene teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Nortex dedi: Hocam vallaha bilemedim kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalıştınız gene teşekkür ederim.
N Nortex Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 356 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #14 Denetim masanızda renk ayarı falan yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #15 Nortex dedi: Denetim masanızda renk ayarı falan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Adrenalin softwareden yaptım fakat o ayarım aylardır var bu sorun ise birkaç günlük ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
Nortex dedi: Denetim masanızda renk ayarı falan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Adrenalin softwareden yaptım fakat o ayarım aylardır var bu sorun ise birkaç günlük ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum.
N Nortex Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 356 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #16 Majoris0 dedi: Adrenalin softwareden yaptım fakat o ayarım aylardır var bu sorun ise birkaç günlük ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Discord'u sil yükle deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Majoris0 dedi: Adrenalin softwareden yaptım fakat o ayarım aylardır var bu sorun ise birkaç günlük ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Discord'u sil yükle deneyin hocam.
KS KS M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #17 Nortex dedi: Discord'u sil yükle deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Appdata kısmındaki dosyaları da sildim bir de ptb versiyonunu kurdum gene olmadı. Artı 0 Eksi
Nortex dedi: Discord'u sil yükle deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Appdata kısmındaki dosyaları da sildim bir de ptb versiyonunu kurdum gene olmadı.