floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 564 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #1 Attığım ssteki gibi bi pencere açılıyor bunu nereden kapatabilirim? Her zaman çıkmıyor.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #2 X basmanız yeterli oluyor hocam. Artı 0 Eksi
KS KS floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 564 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #3 ellma dedi: X basmanız yeterli oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim tekrar tekrar çıkıyor. Artı 0 Eksi
ellma dedi: X basmanız yeterli oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim tekrar tekrar çıkıyor.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 floypui dedi: Denedim tekrar tekrar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkartma ekranı bende de çıkıyor ama temelli kapatmak mümkün değil hocam çünkü Discord'un eklediği bir özellik o. Artı 0 Eksi
floypui dedi: Denedim tekrar tekrar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkartma ekranı bende de çıkıyor ama temelli kapatmak mümkün değil hocam çünkü Discord'un eklediği bir özellik o.
KS KS floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 564 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #5 ellma dedi: Çıkartma ekranı bende de çıkıyor ama temelli kapatmak mümkün değil hocam çünkü Discord'un eklediği bir özellik o. Genişletmek için tıkla... Yeni mi eklendi? 1 hafta öncesine kadar yoktu. Artı 0 Eksi
ellma dedi: Çıkartma ekranı bende de çıkıyor ama temelli kapatmak mümkün değil hocam çünkü Discord'un eklediği bir özellik o. Genişletmek için tıkla... Yeni mi eklendi? 1 hafta öncesine kadar yoktu.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #6 floypui dedi: Yeni mi eklendi? 1 hafta öncesine kadar yoktu. Genişletmek için tıkla... Evet yeni eklendi. Artı 0 Eksi
floypui dedi: Yeni mi eklendi? 1 hafta öncesine kadar yoktu. Genişletmek için tıkla... Evet yeni eklendi.
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 378 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #7 Metin ve Medya ayarı bölümünden çıkartma önerilerini kapatırsanız çıkmayacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 564 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #8 Silinen üye dedi: Metin ve Medya ayarı bölümünden çıkartma önerilerini kapatırsanız çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam bulmustum ha Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Metin ve Medya ayarı bölümünden çıkartma önerilerini kapatırsanız çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam bulmustum ha
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #9 Silinen üye dedi: Metin ve medya ayarı bölümünden çıkartma önerilerini kapatırsanız çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben kapatmanın yolu yok diye biliyordum hocam sağ olun bende rahatsız oluyordum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Metin ve medya ayarı bölümünden çıkartma önerilerini kapatırsanız çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben kapatmanın yolu yok diye biliyordum hocam sağ olun bende rahatsız oluyordum.