Discord'da yeni sunucu için bot önerisi

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
Herkese iyi hafta sonları dilerim. Discord'da yeni bir sunucu kurdum ve sunucuda şu an 4 kişi var (biri benim ve diğeri de yan hesabım deneme için). Kural sohbet gizlilik gibi ayarlamaları yaptım. İlk olarak Carl Bot'u kurdum. Yeni gelenlere hoş geldin mesajı ve "yeni üye" rolünün verilmesi için ve diğer botları da kurmak istiyorum kural dışı mesaj, küfür, spam, reklam, 3 kere uyarı ve sonra da banlama için hangi botları önerirsiniz? Önerdiğiniz botları nasıl kurarım? Detaylı bir şekilde açıklarsanız sevinirim. Ücretsiz bot olacak.

Bunların hepsi için ProBot kurabilirsin. İçin de neredeyse her şey var, yanında bir kaç müzik botu eklersin.

Ücretli mi peki? Ayrıca müzik botları ne işe yarar?
ProBot'un ücretli ve ücretsiz sürümü de vardır ve ücretsiz sürümü gayet yeterlidir. Müzik botları ses kanallarında şarkı dinlemek isteyenler için. Hâla ses kanallarından şarkı dinleyen var mı bilmiyorum ama eklemekte fayda olabilir.

Ücretsiz ve ücretli arasında ki farkı ve özellikleri nedir?

Ücretsiz ve ücretli arasında ki farkı ve özellikleri nedir?
Kendi sitesinde yanında Premium işareti olan özellikler:

• Geçici Davet Linki
• Çevrimiçi Ses
• Saldırı Koruması
• VIP Koruma

Ücretsiz olan özellikler (Yine bazı özelliklerin içinde Premium gerektiren ayrıntılar bulunabilir.):

• Gömülü Mesajlar
• İşlevsellik
• Moderasyon
• Otomatik Moderasyon
• Karşılayıcı
• Otomatik Yanıtlayıcı
• Seviye Sistemi
• Otomatik Roller
• Kayıtlar
• Renkler
• Tepki Rolleri
• Oylanabilir Mesajlar
• Geçici Kanallar

Ücretsiz de küfür ve reklam engelleme var mı acaba? Ve bu komutları nasıl çalıştırırız

Ücretsiz de küfür ve reklam engelleme var mı acaba? Ve bu komutları nasıl çalıştırırız
Otomatik moderasyon da ilgili ayarlar mevcut. Komutları sunucunuza botu kurduktan sonra /help komutu ile öğrenebilirsiniz. Veya bu ayarları yaparken sitenin alt kısmından komutlara bakabilirsiniz.

Otomatik moderasyon da ilgili ayarlar mevcut. Komutları sunucunuza botu kurduktan sonra /help komutu ile öğrenebilirsiniz. Veya bu ayarları yaparken sitenin alt kısmından komutlara bakabilirsiniz.
Peki başka hangi botları önerirsiniz? Ben diğer sunuculara giriyorum da çok fazla bot var. İşlevi nedir bunların

Peki başka hangi botları önerirsiniz? Ben diğer sunuculara giriyorum da çok fazla bot var. İşlevi nedir bunların
İsimlerini söyleyin, ne işe yaradığını size söyleyeyim. Başka bot olarak FreeStuff'ı önerebilirim, her platformda ücretsiz olan oyunu belirlenen kanala anında atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…