E Efek13 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Hiçbir oyunda ya da uygulamada pingim yokken sadece Discord'da pingim oluyor. Bu sorun 1 aydır devam ediyor ve hiçbir şekilde çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Hiçbir oyunda ya da uygulamada pingim yokken sadece Discord'da pingim oluyor. Bu sorun 1 aydır devam ediyor ve hiçbir şekilde çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.057 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Kasa mı laptop mu?
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 28 Ağustos 2023 #3 Speedtest üzerinde lokal gecikmeniz kaç gözüküyor? Ayrıyeten Avrupa bölgesi seçili mi? Sorunun ana kaynağın internet servis sağlayıcınızdır. Onlarla görüşün bence.
Speedtest üzerinde lokal gecikmeniz kaç gözüküyor? Ayrıyeten Avrupa bölgesi seçili mi? Sorunun ana kaynağın internet servis sağlayıcınızdır. Onlarla görüşün bence.
E Efek13 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Yusufuk dedi: Kasa mı laptop mu? Genişletmek için tıkla... Kasa. emirmertbaserr dedi: Speedtest üzerinde lokal gecikmeniz kaç gözüküyor? Ayrıyeten Avrupa bölgesi seçili mi? Sorunun ana kaynağın internet servis sağlayıcınızdır. Onlarla görüşün bence. Genişletmek için tıkla... Speedtest değerlerim böyle Avrupa bölgeside seçili. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-28 103745.png 19,3 KB · Görüntüleme: 38
Yusufuk dedi: Kasa mı laptop mu? Genişletmek için tıkla... Kasa. emirmertbaserr dedi: Speedtest üzerinde lokal gecikmeniz kaç gözüküyor? Ayrıyeten Avrupa bölgesi seçili mi? Sorunun ana kaynağın internet servis sağlayıcınızdır. Onlarla görüşün bence. Genişletmek için tıkla... Speedtest değerlerim böyle Avrupa bölgeside seçili.