TOHRU Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Şubat 2025 #1 3 ay önce arkadaşlarım için kurduğum sunucuya dyno bot eklemiştim, bugün bir anda bot komutları çalışmadı ve bot offline kaldı bunun sebebini bilen var mı acaba?
3 ay önce arkadaşlarım için kurduğum sunucuya dyno bot eklemiştim, bugün bir anda bot komutları çalışmadı ve bot offline kaldı bunun sebebini bilen var mı acaba?
Muhammet Eren KAVUT Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 421 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Bot kapanmış veya bakımda olabilir. Büyük ihtimalle bakımdadır.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Şu an sitesinde bir bakım çalışması gözükmüyor sunucunu tekrardan kontrol eder misin acaba.
TOHRU Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2025 #4 horrorcity dedi: Şu an sitesinde bir bakım çalışması gözükmüyor sunucunu tekrardan kontrol eder misin acaba. Genişletmek için tıkla... geç gördüm özür dilerim düzeldi 18 saat içinde neden yaptı bilmiyorum ama düzelmesi ii bişe
horrorcity dedi: Şu an sitesinde bir bakım çalışması gözükmüyor sunucunu tekrardan kontrol eder misin acaba. Genişletmek için tıkla... geç gördüm özür dilerim düzeldi 18 saat içinde neden yaptı bilmiyorum ama düzelmesi ii bişe