Selamlar. Bugün Discord'a girdiğimde fotoğraftaki yeşil ile işaretlediğim yerde (sol üstte) bir simge gördüm, altında da bir sunucu yer alıyordu. Bu simge ne anlama geliyor?
Selamlar. Bugün Discord'a girdiğimde fotoğraftaki yeşil ile işaretlediğim yerde (sol üstte) bir simge gördüm, altında da bir sunucu yer alıyordu. Bu simge ne anlama geliyor?
İlk defa gördüm, İOS cihaz kullanıyorum böyle bir şeye rast gelmedim. Android cihazlara özel sunucuda ne kadar zaman geçirdiğiniz olabilir şu an salladım maalesef... Buna benzer bir konu var bakabilirsiniz.
İlk defa gördüm, iOS cihaz kullanıyorum böyle bir şeye rast gelmedim. Android cihazlara özel sunucuda ne kadar zaman geçirdiğiniz olabilir şu an salladım maalesef... Buna benzer bir konu var bakabilirsiniz.
Geçici üye olabilirsin. Eğer çevrimdışı kalırsan sunucudan oto çıkacakıtr. Rol almaya çalış. Ya da Kuralları okuyup tamam de. Oda olmazsa mesaj yazmak için beklemen gerekir.
Geçici üye olabilirsin. Eğer çevrimdışı kalırsan sunucudan oto çıkacakıtr. Rol almaya çalış. Ya da kuralları okuyup tamam de. Oda olmazsa mesaj yazmak için beklemen gerekir.