tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 412 Çözümler 2 26 Aralık 2022 #1 Herhangi bir arkadaşım bir herhangi bir sunucu daveti attığında hep bu sorunu yaşıyorum, çözümü nedir, bilen var mı?
Herhangi bir arkadaşım bir herhangi bir sunucu daveti attığında hep bu sorunu yaşıyorum, çözümü nedir, bilen var mı?
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 26 Aralık 2022 #2 Yaşın yetmiyor olabilir yaşını 16 girdiysen 18 yaş ise sunucu sıkını çıkıyor.
yigittflex Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 Davet süresi geçmiş veya sunucu kapanmış olabilir.
tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 412 Çözümler 2 26 Aralık 2022 #4 yigittflex dedi: Davet süresi geçmiş veya sunucu kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, direkt geldiği an geçersiz olarak gözüküyor arkadaşlarım sunucuya ekli zaten açık sunucu. Connor01 dedi: Yaşın yetmiyor olabilir yaşını 16 girdiysen 18 yaş ise sunucu sıkını çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.
yigittflex dedi: Davet süresi geçmiş veya sunucu kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, direkt geldiği an geçersiz olarak gözüküyor arkadaşlarım sunucuya ekli zaten açık sunucu. Connor01 dedi: Yaşın yetmiyor olabilir yaşını 16 girdiysen 18 yaş ise sunucu sıkını çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #5 tilkiandrei85 dedi: Hayır hocam, direkt geldiği an geçersiz olarak gözüküyor arkadaşlarım sunucuya ekli zaten açık sunucu. Genişletmek için tıkla... Yaşınız yetmiyor hocam.O hatadada minimum yaşın altı diyor.
tilkiandrei85 dedi: Hayır hocam, direkt geldiği an geçersiz olarak gözüküyor arkadaşlarım sunucuya ekli zaten açık sunucu. Genişletmek için tıkla... Yaşınız yetmiyor hocam.O hatadada minimum yaşın altı diyor.
yigittflex Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #6 tilkiandrei85 dedi: Hayır hocam, direkt geldiği an geçersiz olarak gözüküyor arkadaşlarım sunucuya ekli zaten açık sunucu. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle arkadaşın dediği gibi yaşın yetmiyor.
tilkiandrei85 dedi: Hayır hocam, direkt geldiği an geçersiz olarak gözüküyor arkadaşlarım sunucuya ekli zaten açık sunucu. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle arkadaşın dediği gibi yaşın yetmiyor.
tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 412 Çözümler 2 26 Aralık 2022 #7 Galanderia dedi: Yaşınız yetmiyor hocam.O hatadada minimum yaşın altı diyor. Genişletmek için tıkla... o yazıyı şimdi fark ettim, teşekkürler.
Galanderia dedi: Yaşınız yetmiyor hocam.O hatadada minimum yaşın altı diyor. Genişletmek için tıkla... o yazıyı şimdi fark ettim, teşekkürler.