Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Aralık 2022 #21 Krantan dedi: MERNİS verilerini kullandığın doğru mu? Kimse bu iftirayı boş yere atmaz. Eğer kullanmış isen hakedersen bence davayı. Genişletmek için tıkla... Kullandıysa açılmalı bence.
Krantan dedi: MERNİS verilerini kullandığın doğru mu? Kimse bu iftirayı boş yere atmaz. Eğer kullanmış isen hakedersen bence davayı. Genişletmek için tıkla... Kullandıysa açılmalı bence.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 19 Aralık 2022 #22 Bu videoyu at engelle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu at engelle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Albatheusxd Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Streamer/Gamer 19 Aralık 2022 #23 Serhat.48 dedi: Kullandıysa açılsın dava ki aklı başına gelsin çocuk oyuncağı değil bu işler. Hak etmişsin eğer böyle bir şey yaptıysan, yapanın ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Yapmış olsam evde altıma sıça sıça oturuyordum. Kullanmadığım için burda size soruyorum.
Serhat.48 dedi: Kullandıysa açılsın dava ki aklı başına gelsin çocuk oyuncağı değil bu işler. Hak etmişsin eğer böyle bir şey yaptıysan, yapanın ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Yapmış olsam evde altıma sıça sıça oturuyordum. Kullanmadığım için burda size soruyorum.
6 603933 Picopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 520 19 Aralık 2022 #24 Müco bey dedi: sağda solda gezen 2015 datayı alıp ahkam kesiyorlar Genişletmek için tıkla... O kadar küçümsemeyin hocam çok gördüm panelden sülalesine kadar ad soyad ehliyet vs bulanı.
Müco bey dedi: sağda solda gezen 2015 datayı alıp ahkam kesiyorlar Genişletmek için tıkla... O kadar küçümsemeyin hocam çok gördüm panelden sülalesine kadar ad soyad ehliyet vs bulanı.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 Yer İstanbul 19 Aralık 2022 #25 brkyozell dedi: Hocam yine de sizi temin ederim ki göz korkutmak için yapıyorlar. Alttaki italik yazılmış paragrafa dikkat ? Discord ID'si değişmiyor. Genişletmek için tıkla... ismi değiştirse bulamazki? yada hesabı silse? ID derken isim#kod kastettim.
brkyozell dedi: Hocam yine de sizi temin ederim ki göz korkutmak için yapıyorlar. Alttaki italik yazılmış paragrafa dikkat ? Discord ID'si değişmiyor. Genişletmek için tıkla... ismi değiştirse bulamazki? yada hesabı silse? ID derken isim#kod kastettim.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 19 Aralık 2022 #26 603933 dedi: O kadar küçümsemeyin hocam çok gördüm panelden sülalesine kadar ad soyad ehliyet vs bulanı. Genişletmek için tıkla... Bulsun hocam. ne geçiyor eline? Benimde datamı bulanlar var. ne işlerine yaramış soralım dilersen?
603933 dedi: O kadar küçümsemeyin hocam çok gördüm panelden sülalesine kadar ad soyad ehliyet vs bulanı. Genişletmek için tıkla... Bulsun hocam. ne geçiyor eline? Benimde datamı bulanlar var. ne işlerine yaramış soralım dilersen?
6 603933 Picopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 520 19 Aralık 2022 #27 Müco bey dedi: Bulsun hocam. ne geçiyor eline? Benimde datamı bulanlar var. ne işlerine yaramış soralım dilersen? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben datamın ifşalanmasını istemezdim ama sizin için sıkıntı yoksa önemli değil.
Müco bey dedi: Bulsun hocam. ne geçiyor eline? Benimde datamı bulanlar var. ne işlerine yaramış soralım dilersen? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben datamın ifşalanmasını istemezdim ama sizin için sıkıntı yoksa önemli değil.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 19 Aralık 2022 #28 603933 dedi: Açıkçası ben datamın ifşalanmasını istemezdim ama sizin için sıkıntı yoksa önemli değil. Genişletmek için tıkla... Neyim ifşalanacak hocam? 19 yaşında adı sanı belli adamım. benden konuşsunlar daha çok işime gelir.
603933 dedi: Açıkçası ben datamın ifşalanmasını istemezdim ama sizin için sıkıntı yoksa önemli değil. Genişletmek için tıkla... Neyim ifşalanacak hocam? 19 yaşında adı sanı belli adamım. benden konuşsunlar daha çok işime gelir.
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #29 Müco bey dedi: Neyim ifşalanacak hocam? 19 yaşında adı sanı belli adamım. benden konuşsunlar daha çok işime gelir. Genişletmek için tıkla... Size katılıyorum hocam ancak 15-16 yaşında veletlerde bu bilgilerin olması maalesef hoş değil
Müco bey dedi: Neyim ifşalanacak hocam? 19 yaşında adı sanı belli adamım. benden konuşsunlar daha çok işime gelir. Genişletmek için tıkla... Size katılıyorum hocam ancak 15-16 yaşında veletlerde bu bilgilerin olması maalesef hoş değil
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 19 Aralık 2022 #30 Krantan dedi: Size katılıyorum hocam ancak 15-16 yaşında veletlerde bu bilgilerin olması maalesef hoş değil Genişletmek için tıkla... İşin absürt yanı. Mernis data ile TC buldukları kişiler, kendilerini sanalda 20 yaş olarak tanıtan sonrasında 12-14 yaşında olduğu ifşalanınca sanalı bırakan çocuklar oluyor.
Krantan dedi: Size katılıyorum hocam ancak 15-16 yaşında veletlerde bu bilgilerin olması maalesef hoş değil Genişletmek için tıkla... İşin absürt yanı. Mernis data ile TC buldukları kişiler, kendilerini sanalda 20 yaş olarak tanıtan sonrasında 12-14 yaşında olduğu ifşalanınca sanalı bırakan çocuklar oluyor.