Thehel Decapat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #1 Kaspersky kullanıyorum, internet üzerinden VirusTotal'e tarattım fakat aynı zamanda Kaspersky üzerinden de taratmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Kaspersky kullanıyorum, internet üzerinden VirusTotal'e tarattım fakat aynı zamanda Kaspersky üzerinden de taratmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Limosed Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 852 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2022 #2 Virustotal zaten Kasperky'a da taratıyor.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 26 Ağustos 2022 #3 VirusTotal zaten bir sürü antivürüste tarama yaptırıyor. İçerisinde Kaspersky'da var hocam.
Thehel Decapat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #4 Limosed dedi: Virustotal zaten Kasperky'a da taratıyor. Genişletmek için tıkla... alicsndemir dedi: VirusTotal zaten bir sürü antivürüste tarama yaptırıyor. İçerisinde Kaspersky'da var hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.
Limosed dedi: Virustotal zaten Kasperky'a da taratıyor. Genişletmek için tıkla... alicsndemir dedi: VirusTotal zaten bir sürü antivürüste tarama yaptırıyor. İçerisinde Kaspersky'da var hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.