Discord'dan bilgilerime ulaşılabilir mi?

Örnek olarak çalıntı kredi kartı ile geçilen ürünü sizin sahte kimliğiniz ile alabilir ya da çeşitli herhangi bir siteye sizin kimliğiniz ile kaydolabilir bunlar sadece örnek.
Aga onun için büyük grup olmaları lazım gizli felan bunlar genellikle çocuk oluyor.

CS:GO'da hile, kişisel gizliliğin ihlali, illegal yollar ve tehdit yapıp VPN'yi açık unutunca gelen pişmanlık. Kısacası göz korkutmak istemiş eğlence arayan bu ufaklık ben sorun olacağını sanmıyorum Recep hocam. Ayrıca arkadaşı kayda alalımdan sonra koptum.

Son düzenleme:
Örnek olarak çalıntı kredi kartı ile geçilen ürünü sizin sahte kimliğiniz ile alabilir ya da çeşitli herhangi bir siteye sizin kimliğiniz ile kaydolabilir bunlar sadece örnek.
Polislik olay olunca, kimlikten sana ulaşılırlar bi kanıt bulamayınca bu sefer IP'den bakmayı denerler.Maksimum 3 gün zaman kazanır yani.

Yani yalan yok biraz gözümü korkuttular hepsi aynı Discord'da isimlerinin yanına "armis" etiketi eklemişler isterseniz size Discord Nitro verebiliriz veya patlatmak istediğiniz sunucular varsa patlatabiliriz falan dediler ama sizlerden duyunca rahatladım

Discord'u hackleyip patlatmıyorlar.Güven alıyorlar veya kurucuyu kandırıyorlar.Kurucu engeli çakarsa spamdan başka bir şey yapamazlar.Discord ergenleri.

Aga onun için büyük grup olmaları lazım gizli falan bunlar genellikle çocuk oluyor.

Büyük grup gibi bir mevzu yok ICQ gruplarından kimlik satın alır istediğini yapar.

Hocam yanlış yanıt mı attınız?

Polislik olay olunca, kimlikten sana ulaşılırlar bir kanıt bulamayınca bu sefer IP'den bakmayı denerler. Maksimum 3 gün zaman kazanır yani.

Anlamadım daha düzgün yazar mısınız?

Büyük grup gibi bir mevzu yok ICQ gruplarından kimlik satın alır istediğini yapar.

Hocam yanlış yanıt mı attınız?

Anlamadım daha düzgün yazar mısınız?
Kredi kartı dolandırıcılığını sizin üzerinizden VDS alarak yaptı diyelim, olay polise kadar gitti.Polis size gelir.Evinizde kanıt bulamaz sizi bırakır VDS'in alındığı IP'den o şahısı bulur.Ama bunları yapacak yürek yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…