seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Merak etmeyin yanlış bir şey yaptığım yok, link kısaltma bile kullansam yine de önizlemenin çıktığını fark ettim. Sadece bir arkadaş grubumu "rickroll" lamak istiyorum eğer ne demek istediğimi biliyorsanız nasıl yapabilirim bunu, veya mümkün müdür?
Merak etmeyin yanlış bir şey yaptığım yok, link kısaltma bile kullansam yine de önizlemenin çıktığını fark ettim. Sadece bir arkadaş grubumu "rickroll" lamak istiyorum eğer ne demek istediğimi biliyorsanız nasıl yapabilirim bunu, veya mümkün müdür?
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 7 Mart 2021 #2 Önizlemenin sağ üstünde çarpı işaretine bas.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 7 Mart 2021 #3 Araya boşluk koyup, boşluğu silerek girin diyebilirsin. Başka hal çaresi var mıdır bilmiyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Mart 2021 #4 Videoyu attıktan hemen sonra bu tuşa basabilirsin.
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #5 Nightmaree0 dedi: Önizlemenin sağ üstünde çarpı işaretine bas. Genişletmek için tıkla... Karşı tarafa bir Youtube linki atarken onlarda da olmasın istiyorum. Ah anladım, yani atıp o çarpıya basınca karşıda da mı görünmüyor?
Nightmaree0 dedi: Önizlemenin sağ üstünde çarpı işaretine bas. Genişletmek için tıkla... Karşı tarafa bir Youtube linki atarken onlarda da olmasın istiyorum. Ah anladım, yani atıp o çarpıya basınca karşıda da mı görünmüyor?
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 7 Mart 2021 #6 seriouspotato dedi: Karşı tarafa bir Youtube linki atarken onlarda da olmasın istiyorum. Ah anladım, yani atıp o çarpıya basınca karşıda da mı görünmüyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama siz attıktan hemen sonra zor bir ihtimal ama tesadüf oraya bakıyorsa görür önizlemeyi.
seriouspotato dedi: Karşı tarafa bir Youtube linki atarken onlarda da olmasın istiyorum. Ah anladım, yani atıp o çarpıya basınca karşıda da mı görünmüyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama siz attıktan hemen sonra zor bir ihtimal ama tesadüf oraya bakıyorsa görür önizlemeyi.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 7 Mart 2021 #7 Discord'da bir link atarken linki < > içine alırsanız ön izleme ortadan kalkar. Örneğin <www.youtube.com/blablabla> yazarsanız sadece link görünür.
Discord'da bir link atarken linki < > içine alırsanız ön izleme ortadan kalkar. Örneğin <www.youtube.com/blablabla> yazarsanız sadece link görünür.
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #8 Plyra dedi: Discord'da bir link atarken linki < > içine alırsanız ön izleme ortadan kalkar. Örneğin <www.youtube.com/blablabla> yazarsanız sadece link görünür. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim! O zaman teşekkür olarak size özel hazırladığım videoya şuradan ulaşabilirsiniz
Plyra dedi: Discord'da bir link atarken linki < > içine alırsanız ön izleme ortadan kalkar. Örneğin <www.youtube.com/blablabla> yazarsanız sadece link görünür. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim! O zaman teşekkür olarak size özel hazırladığım videoya şuradan ulaşabilirsiniz