Discord'dan biri annemin kartı ile CC yapmak ile tehdit ediyor

Ben uğraşırımda o çocukla technophat daima mute atıyor ve öyle bir şey imkansız hiçbir şekilde irtibata geçme atiğı dosyaları vb indirme.

Bana konu troll gibi geldi. Reşit değilseniz üzerinize telefon hattı olamaz, ailenizin üzerine olmak zorunda. Ayrıca CC denen olay o kadar basit bir şey değil engelleyin geçin.

Bana konu troll gibi geldi. Reşit değilseniz üzerinize telefon hattı olamaz, ailenizin üzerine olmak zorunda. Ayrıca CC denen olay o kadar basit bir şey değil engelleyin geçin.

Evet, hikaye gibi biliyorum ama bunu bizzat kuzenim ile yaşadık. Telefon hattı ailemin üzerine değil sanırım gelen mesajlar bana geliyor.

Ben uğraşırımda o çocukla technophat daima mute atıyor ve öyle bir şey imkansız hiçbir şekilde irtibata geçme atiğı dosyaları vb indirme.

O kadar da IQ geriliği yaşamadım xd, kim onu tehdit eden birinin attığı dosyayı indirirki?

İstersen adamın bize attığı videolardan birini atayim diyeceğim ama videodaki kişiyi tanımadığımdan bunun yasal bir şey olduğunu bilmiyorum.

Kral ben de bu işlerin içindeyim benim bilgi vermem daha doğru olur, endişelenmene gerek yok annenin kart bilgilerini hayatta bulamaz. Engelle geç uğraşmicaktır bile.

Reşit olmadığı için hat onun üzerine olmasa bile bu mağdur kişinin bilgilerinden ailesinin bilgilerini bulup, onların üzerine kayıtlı telefon numaralarını bulabilir. Ve anladığım kadarıyla e-posta hesabına erişim sağlamış, mailinde numarası kayıtlıysa oradan da görebilir.

Son düzenleme:

Mordo Riot Games hesap çalınmalarıyla falan bayağı bir ilgileniyor. Diyeceğim şu ki git Riot destek aç al hesabını geri, sonrasında elemanın mailini falan da öğrenirsin.

Yaşın kaç bilmiyorum ama eger yeterince buyuksen direkt olarak polise gidip her şeyi anlatman lazim buyuk ihtimal Almanya'da falan yasamiyordur gercek hayatta tum olayi soner bunlarin evden yapabilecegin bir şey olmadigina gore en mantiklisi yetkili kurumlara basvurmak tam olarak hatirlamiyorum ama polisin siber suclarla ilgili bir yeri ya da numarasi vardi diye hatirliyorum bir bakabilirsin.

Bir kişinin bilgileri elinde olsa bile onun kartını kolay kolay bulamazsın ya RAT'ya da Google ads ye düşmem gerekir annenin kredi kartı falan boş yapmış inanmayin panelci kendini hacker zanneden bir velet. CİMER'e EGM'ye yollayın gerekeni yaparlar size bir şey yapamaz.

Hiçbir şey yapamaz. Cimere şikayet edin ceza yer

Keşke DC hesabı kapanmadan önce yazaydım bunu.

Yok bir ara Instagram hesabına baktım verdiği ad aynıydı, ama harbiden sahte isim olabilir.

Diğer kurbanlarının videoları var ben de.

Kapanması önemli değil devlet ulaşmak isterse her türlü kayitlari tutulmak zorunda.

karti internete kapa yada yeni kart al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…