Discord'dan biri annemin kartı ile CC yapmak ile tehdit ediyor

Hocam gerçekten boş yere özür dilemişsiniz . Böyle çocuklar evine şikayet kağıdı geldiği zaman ne yapacaklarını bile bilemezler.

Herhangi isim soy isim üzerinden CC yapılması mümkün değildir. Şu anki panel kullanan reşit olmayan kişiler böyle tehditler de bulunurlarsa engelleyin.

Çok korkma böyle tiplerden cc falanda yapamaz panelden, yapabiliceği max şey sizi tel ile arayıp kendi no'sunu belli etmek, sahte ihbar basmak, sahte kargo vermek. Kaşınırsa ve tehditlere devam ederse egm'ye şikayette bulun, yurtdışı savcılığı ve elçiliği ilgilenir, almanyada olmasından korkma yani, bi halt bildikleri yok bu tiplerin tc atıp tehdit ederler sadece, şikayet edicem dedin mi, kb, hiç davayla uğraşamam valla şikayet etme vs. diye yalakalanır

Çok Güldüm Buna Bende Eskiden Böyle İşlerle Uğraşıyordum.Şimdi Geriye Dönüp Bir Bakıyorum Ki Çok Veletmişim O Zamanlar Neyse,Konuya Gelirsek Ad Soyadla CC Falan Yapamaz Çünkü Bu Kadar Kolay İşler Değil.Max yaşı 13 Olan Bir Arkadaş Sanırım, Dediği Gibi Almanya'da Yaşıyorsa Şikayet Etmen Pek Bı Katkı Vermez.Allah'a Sövme Konusuna Gelirsek ( Allah Belalarını Versin Bunların ) Evet Sesini Montajlayıp Böyle Şeyler Yapabilir.Panelden Sulalenin Numarasını Bulup Atabilir.Ama Uğraşacağını Sanmam.Gönlün Rahat Olsun Bence,Takma

Çoluk çocuğun uğraştığı şeylere bak. Ben o yaşımda Minecraft oynuyordum yaptığım en illegal iş ise chatten birilerine sövmekti.

Max 15 olan çocukların ses degiştirici ve yalvara yakara aldığı 1 aylık panel bu kadar tantana yaratmamalı bence.

22 yaşında ve sadece ama sadece adını biliyorum.
22 yaşında olması daha da iyi fazla ceza alır cc öyle basit yapılabilecek bir sey değil kolpa atıyor panel dediğin herkesin eline geçmiş zaten gerekli yerlere şikayetini oluştur hiç bir şey yapamaz.

Hocam sizi ta.iz eden bu primat büyük ihtimalle ücretsiz bir panelden telefon numaranızı bulan dal.amanın teki ve bu dediklerinin hicbirini yapmayacak ama bence siz yinede polise verin bunları kendilerinden bu kadar emin olmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…