Discord'dan biri annemin kartı ile CC yapmak ile tehdit ediyor

Kral Discord hiçbir bilgiyi vermiyor diye biliyorum yani adliyeye gitse bile Discord kesinlikle bilgi vermiyor.
Hocam bu bilginizi neye dayandırıyorsunuz bilmiyorum ancak bu bağlantıda belirtildiği üzere Discord, emniyet ve güvenlik taahhütlerini yerine getirmek veya yasal talepleri uygulamak veya savunmak için verilerinizi tutabilir/paylaşabilir/saklayabilir.

Aynı şekilde Privacy Policy | Discord sayfasında da verilerinizin yasal yükümlülükleri yerine getirmek için kullanılabildiği yazıyor.

Kral Discord hiçbir bilgiyi vermiyor diye biliyorum yani adliyeye gitse bile Discord kesinlikle bilgi vermiyor.
Bir ülke piyasasından kazanç sağlıyorsan gerektiği durumda kullanıcı/çalışan bilgilerini paylaşırsın yoksa kullandırmazlar o uygulamayı.

CİMER.

Son düzenleyen: Moderatör:

Maksimum yaşı 14 Discord'daki sunuculardan panel ve SMS bomb bulmuş kendini hacker zannediyor. Hiç korkmayın bir şey yapamaz. CC yapmak o kadar basit değil yapsa bile paranızı banka geri veriyor. Engelleyin geçin kendinizi üzmeye uğraşmaya değmez bu mahlukatlar.

Sana önerim telefon numaranı ve ana hesaplarını değiştirmen bu tür arkadaşlar bol panel ve smdbomb u her yerden bulabiliyorsun ve seni bunlarla korkutuyor sadece ve paneller kart bilgisi veremez yani yapabileceği şeyler seni çok etkilemez.

Yapabilecekleri şunlar;
Smsbomb (numaranı değiştirmen yeter)
Sahte ihbar (sadece ifadeni alıp giderler)
Birde boş tehtitler

Yani yapabileceği bir şey yok korkmana da gerek yok o kişi 6 yaşındaki bir velet bunların hepsini 6yaşındaki bir velet yapıyor sana bir şey Y–A–P–A–M–A–Z !!!!!!!

Bu tür tehtidler genel olarak yetkililere (yani polise. ) Verilmelidir. Şahıs yurtdışındaysa nile.

Bir şey yapamazdı. Kanıtı: Suçluların İadesi ve Hükümlü Nakli Bürosu

Yaptığı şey bir suç. Polise giderseniz ve yurt dışında yaşıyorsa bile bu tarz durumlarda burada yazana göre suçlu Türkiye'ye nakil olur ve cezasını burada çeker. Yazanın tamamını okursanız görürsünüz. Anlayacağınız ülkemiz adaleti sağlamak için gerekeni yapıyor. Tüm ülkeler gibi.

Anladığım kadarıyla yurt dışında olduğu için sorun yaşamışsınız.

Hem neden troll konu açayim ki? İşsiz değilim o kadar.

CC yapmak diye bir şey yok ki. CC dediğiniz şey credit Card'ın kısaltılmış halidir. Vcc ise Virtual credit Card demek. Daha kredi kartı terimlerinden bir haber olan kişi sizi nasıl tehdit edip dolandırabilsin?

Bu şahısın bir hacker olmadığını ben de biliyorum, hesabı satacak olan arkadaşım onunla 2 yıl arkadaşlık yaptı sanal. Tek yapabildiği şey DC'den bir kişiye "bunlar senin annene sövdü" veya "bunlar senin dini değerlerine hakaret etti" deyip o adama bilgilerimizi vermesi başka bir özelliği yok, size şu kadar söyleyeyim kullandığı işletim sistemi klasik Windows ve Kali Linux kullanmadan smsbomb yapıyor yani buradan bile nasıl biri olduğu ortada.

Telefon numaramı değiştirmek bence gereksiz, zaten Türk markaları ile yaptığı için sms geliyor, öbür türlü yurtdışı markalarından boş sms gelmiyor bana

Knk Birşey yapamaz annene söyle format atsın ve bankayı arasın

Hocam Discord kişisel verilerin korunması kanunu gereğince bilgi paylaşmaz. Yine şikayet edin fakat ben olsam en başından engeller geçerim hiçbir şey yapamaz.

Geçenlerde birisi oyundayken aynısını bana yaptı. Oyunda bana ağır şekilde küfürler etti ve Steam hesabımda lokasyon Malatya yazdığı için depremzedeler ile birlikte bana da küfürler yağdırdı. Oyun sonu Discord çektim ve ismini numarasını tespit ettim. Nasıl tespit ettiğimi paylaşamam ama o kükreyen çocuk üzerine 1 saat gidince ve arayınca benden özür diledi çokca ve beni engelledi. Bu kişiler kendilerini bir şey sanana maksimun 17 yaşındaki ergenlerdir. Sana hiçbir şey yapamaz. SMS bombardımanı ile çok rahatsız ederse numaranı değiştirir kurtulursun. Bu kişilerden korkmayın.

Peşine düşecek vaktin ve emeğin olacaksa Discord hangi ülkeye ait kuruluş ise o ülkeden avukat tutup oradaki avukattan mahkeme ile şahsın bilgilerini almayı deneyebilirsin. Bts hukuk bürosu vardı sanırım devlet ile çalışan onlardan veya başka avukatla halledebilirsin.

Şahsın Discord bilgilerini buraya yazar mısın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…