hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #11 aabcc dedi: Linki dikkatli okursan görürsün. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 30 Temmuz 2021 #12 hacsiz seferi dedi: Nedir bu (ben CS:GO oynamıyorum o da biliyor): Eki Görüntüle 1122422 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışına girebilir Aynı şeyi Instagram'da yaşadım Senin skinlerini alıp hiçbir şey vermiyor
hacsiz seferi dedi: Nedir bu (ben CS:GO oynamıyorum o da biliyor): Eki Görüntüle 1122422 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışına girebilir Aynı şeyi Instagram'da yaşadım Senin skinlerini alıp hiçbir şey vermiyor
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #13 Geçen gün bulunduğum bir yayıncının sunucusunda toplu bir şekilde herkese bu mesaj atıldı. Engelle geç böyle mesajları da görmezden gel.
Geçen gün bulunduğum bir yayıncının sunucusunda toplu bir şekilde herkese bu mesaj atıldı. Engelle geç böyle mesajları da görmezden gel.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #14 wanetage dedi: Güvendiğiniz biri ise hesabı ele geçirilmiş olabilir, çünkü gerçek takas bağlantısı değil gönderdiği. Dolandırıcıların kullandığı oltalama taktiği bu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
wanetage dedi: Güvendiğiniz biri ise hesabı ele geçirilmiş olabilir, çünkü gerçek takas bağlantısı değil gönderdiği. Dolandırıcıların kullandığı oltalama taktiği bu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #15 Olur öyle şeyler, hesabın çalınması kişinin kullandığı Discord Nitro generator veya herhangi bir program hesabın çalınmasına sebep olmuş olabilir. Dosya Ekleri steam.png 124 KB · Görüntüleme: 209
Olur öyle şeyler, hesabın çalınması kişinin kullandığı Discord Nitro generator veya herhangi bir program hesabın çalınmasına sebep olmuş olabilir.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #16 YiğitSRN dedi: Olur öyle şeyler, hesabın çalınması kişinin kullandığı Discord Nitro generator veya herhangi bir program hesabın çalınmasına sebep olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de 2 yedek hesabımdan birini öyle çaldırmıştım, şu an 1 ana 1 yedek hesabım var.
YiğitSRN dedi: Olur öyle şeyler, hesabın çalınması kişinin kullandığı Discord Nitro generator veya herhangi bir program hesabın çalınmasına sebep olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de 2 yedek hesabımdan birini öyle çaldırmıştım, şu an 1 ana 1 yedek hesabım var.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #17 Sahte link. Hesabınızı kaptırmak istemiyorsanız uzak durun. Discord'da yabancı dilde mesaj atan kişilerin %99'u dolandırıcı oluyor zaten.
Sahte link. Hesabınızı kaptırmak istemiyorsanız uzak durun. Discord'da yabancı dilde mesaj atan kişilerin %99'u dolandırıcı oluyor zaten.
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.620 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #18 Bana da öyle çok mesaj geliyor zaten linkten anlaşılıyor steamcomminty ya da steamcommunty gibi yerlerden geliyor.
Bana da öyle çok mesaj geliyor zaten linkten anlaşılıyor steamcomminty ya da steamcommunty gibi yerlerden geliyor.
Ali Kemal Kali Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 11 Yer Kocaeli/Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #19 ben öyle dolandırıldım inanma kankam
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #20 Bana da Discord'dan gelmişti hocam bir tane arkadaşım atmıştı. Bende dolandırıcılık olduğunu düşünüp yan hesap açıp denemiştim. Sonuç: Hesap gitti. Arkadaşımın bilgisayarına virüs girmiş. O yüzden otomatik mesaj atıyormuş.
Bana da Discord'dan gelmişti hocam bir tane arkadaşım atmıştı. Bende dolandırıcılık olduğunu düşünüp yan hesap açıp denemiştim. Sonuç: Hesap gitti. Arkadaşımın bilgisayarına virüs girmiş. O yüzden otomatik mesaj atıyormuş.