Discord'dan birileri 100 dolar atılmasını istiyor

Yahu buna nasıl inanabiliyorsunuz? Niye Discord yetkilisi sizden para istesin?

Ben sahteyim diye bağırıyor resmen profili.

Beni raporlayan kişi bana bu hesaba yazmam gerektiğini söyledi. bu kişi bana sertfikasını gönderdi.

Beni raporlayan kişi bana bu hesaba yazmam gerektiğini söyledi. bu kişi bana sertfikasını gönderdi.
"Ben size isterseniz bir köprü satayım. Eski adıyla Boğaziçi Köprüsü var, almazsanız da sizi devlete şikayet ederim beni dolandırdığınız için. Köprüyü aldıktan sonra paranızı geri vereceğim."

Bu saçmalıkta bir şeye inanıyorsunuz, haberiniz olsun.

Discord bilgi vermiyor kimseye, mahkeme durumlarında dahil bir bilgi sızdırmıyor. Dolandırılıyorsunuz

Hocam dolandırılmayın engelleyin, discord dan kim niye sizden 100 dolar istesin önemli değil yani.

Sanırım platforma 100 dolar yatırmam gerektiğini söyledi isterseniz birkaç konuşma SS atayım öyle konuşalım.
Hocam, sahte. Hiçbir zaman böyle bir şey istenmez. Sahte. Tekrar diyorum, sahte. Sahte, sahte! SAHTE!

Niye bu kadar para vermeye meraklısınız random bir dolandırıcıya?

Bize güvenmiyorsanız niye bu foruma konu açıyorsunuz ve sürekli ısrarla dolandırıcının dolandırıcı olmadığını sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…