TharasTRogue Femtopat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #11 Egehan12 dedi: Arkadaşlar olayı yaşayan biri de benim biz bu şekilde insanları trollediğimiz için arkadaşımın da dediği gibi bizi CİMER'e şikayet ettiğini söyledi ve biraz tırstık açıkçası. Genişletmek için tıkla... Senle burada karşılaşmak komik oldu ege
Egehan12 dedi: Arkadaşlar olayı yaşayan biri de benim biz bu şekilde insanları trollediğimiz için arkadaşımın da dediği gibi bizi CİMER'e şikayet ettiğini söyledi ve biraz tırstık açıkçası. Genişletmek için tıkla... Senle burada karşılaşmak komik oldu ege
Egehan12 Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #12 TharasTRogue dedi: Senle burada karşılaşmak komik oldu ege Genişletmek için tıkla... Evet sanırım. Arkadaşlar konuyu bence çok uzatmaya gerek yok ve arkadaşlarımın da benim de bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2024
TharasTRogue dedi: Senle burada karşılaşmak komik oldu ege Genişletmek için tıkla... Evet sanırım. Arkadaşlar konuyu bence çok uzatmaya gerek yok ve arkadaşlarımın da benim de bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası.
7 751134 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 220 Çözümler 2 24 Mart 2024 #13 Egehan12 dedi: Evet sanırım. Arkadaşlar konuyu bence çok uzatmaya gerek yok ve arkadaşlarımın da benim de bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Panel kullanan küçük bir çocuktur. Uğraşmaya değmez.
Egehan12 dedi: Evet sanırım. Arkadaşlar konuyu bence çok uzatmaya gerek yok ve arkadaşlarımın da benim de bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Panel kullanan küçük bir çocuktur. Uğraşmaya değmez.
Egehan12 Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #14 OmerBerkin1542 dedi: Panel kullanan küçük bir çocuktur. Uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.
OmerBerkin1542 dedi: Panel kullanan küçük bir çocuktur. Uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.