Discord'dan birisi kişisel bilgileri attı

Bir şey olmaz hocam. Panelci bunlar uğraşmaya değmez. Böyle ortamlarda kaplan, yüz yüze gelince kuzu kesilirler takmayın kafanıza.

Muhtemelen seni tanıyan biri. Eğer Discord'da sağa sola isim soy isim bilgilerini yazmadıysan seni panel vb sitelerden Discord aracılığıyla sorgulayamazlar. Korkutmak için yapılan bir durum kafaya takmaya gerek yok. Herkesin bilgileri açıkta zaten.

Yazan kişiyi tanımıyordum ve zaten ismimin baş harfini bile vermem. Bilgilerimi bulan kişi en fazla ne yapabilir? e-Devlet'e girebilir mi? Adresimi bulabilir mi? Adresime bir şey yollayabilir mi? Telefonuma gelen SMS'leri görüntüleyip hesaplarıma giriş yapabilir mi? Hala daha korkuyorum.

Ve Discord kullanıcı adıyla isim soy isim bulunamıyorsa o kişi nereden buldu. Tanımıyordum.

Kapına 30 tane lahmacun yollamak dışında bir şey yapamaz.

Bilgilerimi bir sunucuya attı. Herkes gördü yani.

Mesela ön ödemeli kartlardan örneğin ininal Tosla Papara hesaplarımı çalabilirler mi benim adıma kayıtlı oldukları için daha sonra uğraşmayalım mahkemelerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…