GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.538 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #11 slim14 dedi: Büyük ihtimalle yaşı onun altı zaten engellesin geçsin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dostum.
slim14 dedi: Büyük ihtimalle yaşı onun altı zaten engellesin geçsin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dostum.
7 769758 Femtopat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 21 21 Temmuz 2024 #12 Açılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024
C Cyborg626 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2024 #13 serkansgp dedi: Şaka mısın dostum... Sana şantaj yapmış. Sen bir şey yapmamışsın. Bunu yaparsa dedesi -ki yalandır bu- yok eder torununu. Genişletmek için tıkla... Hocam dava ederim diyen o değil ben onu edebilir miyim diye sordum araştırdım sordum insanlara Discord veri paylaşımı yapmaz diyen de oldu vermek zorunda diyen de. Dava lafını açınca kendi engelledi zaten.
serkansgp dedi: Şaka mısın dostum... Sana şantaj yapmış. Sen bir şey yapmamışsın. Bunu yaparsa dedesi -ki yalandır bu- yok eder torununu. Genişletmek için tıkla... Hocam dava ederim diyen o değil ben onu edebilir miyim diye sordum araştırdım sordum insanlara Discord veri paylaşımı yapmaz diyen de oldu vermek zorunda diyen de. Dava lafını açınca kendi engelledi zaten.