Discord'dan dava oluyor mu?

babavizyon

Decapat
Daha fazla  
Discord hesabım çalınmıştı ve 1 ay gibi bir süre bende değildi geri aldığımda herkese linkler küfürler attığını gördüm bir adamın dini değerlerine küfür etmiş. Adam da seni dava edeceğim avukatım ile konuştum diyor. Adam büyük Spotify profiline baktım 21-22 yaşlarında hesabin çalındığında dair kanıtım da yok ne yapayım? 18 yaşından küçükse ailene haber ver deyip bir daha cevap vermemeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kuzenim yazmış muhabbeti yani Discord'dan dava falan açılmaz bilgilerini oraya buraya yazdıysan bir şekilde bilgilerine ulaşıp aldığı ekran kayıtlarıyla savcılığa gidebilir fakat ondanda bir şey çıkmaz. Anonim birini devlet bulmak isterse bulur ama böyle küçük şeylerle uğraşmaz devletimiz. Bir videon çıkar ses kaydı çıkar o zaman sıkıntı işte

Discord Türkiye'de yasak kankam eğer dava ederse kendi aleyhine olur merak etme yalandan demiştir etse de edemez yani

Küfür edene dava açma işi de korkutma bence ya salla gitsin uğraşmaz bile.

Küfür edene dava açma işi de korkutma bence ya salla gitsin uğraşmaz bile.

Kafama takıldı hocam çok ciddi konuştu

Discord Türkiye'de yasak kankam eğer dava ederse kendi aleyhine olur merak etme yalandan demiştir etse de edemez yani

Sıkıntı olmaz değil mi hocam? Normalde umursamazdım fakat karşımdaki büyük ve ciddi birisi olduğu için panikledim.

Bu tarz şeyler için bilgi paylaşımı yapmıyor discord, o yüzden hala engelli zaten ülkemizde.

Discord bilgileri vermiyor, ayrıca Türkiye'de yasak bir uygulama. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bence biraz kolpa atmışlar gibi. Ayrıca discord zaten halli hazırda erişime engelli. Erişime engellemiş bir uygulamayı kullanmak ayrı bir suç. Dava ediyorsa aynı koğuşta yatarsınız artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…