Discord'dan dava yiyebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilgessss

Femtopat
Daha fazla  
Bugün Discord'da bir kişi bana durumumla ilgili bir şey yazdı biraz konuştuk sonra sevgilim ol dedi bende trolledim biraz. Yüzünü at dedim attı bende fake fotolar attım sonra ben videodayım herkes yüzünü pp yapacak dedim gözünü korktumak için. Sonra babam polis polise gittik ipini aldık polisler evine gelecek yazdılar. Sonra onun olduğu sunucuda birisine kardeşim şu X kişisini polise verme o fakir yetim yaz dedim şakasına. Sonra oda benim adım altına onu polise ver 1K IBAN'dan para atacağım yazmış ona. Sonra bana 2-3 SS attı attığı SS tede birisi galiba Allah'a falan sövmüş onu tehdit ediyor. Bana da galerinde özel bir şey varsa senkronizasyonu kapat dedi sonra hadi yarın görüşürüz deyip engelledi. Ben bir linke tıklamadım ya da dava yer miyim çocuk 14 yaşında seni polise vereceğim diye. Yardım edin çocuk attığı çoğu mesajı sildi polise verecek olsa bile mesajları siler miki? Bir de çocuk anayasanın 78. maddesi kimse kimsenin yüzünü videosunu yayamaz dedi. Ben 2. elamanın keklediğini düşünüyorum 1. elemanda öyle olabilir. Hemen bir 3-4 dk sonra karakola gittik ipini aldık yarın evine polisler gelecek babam polis gibi şeyler yazdı. Gençler dava yer miyim sizce 2. elamanın DC hesabımı kapatması pek umurumda değil.

Edit 2 kişi var birisi fotodaki kişi diğeri sev olalımmı diyen çocuk.

Teknik olarak evette, bu olaydan olmaz.
Zaten uğraştırıcı bir iş dava, avukat masrafı falan bu uğraşmaz. Hem babasına söyleyince yat aşağı deyip geri gönderir.

Hiçbir şey olmaz bak dalgana sen ben sanalda ne badireler atlatım yeri geldi neler yaptım bu senin olayın olay bile değil benim gözümde vur engeli gitsin bak rahatına kasma bu kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…