4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 29 Ocak 2022 #21 CHRİS W4LKER dedi: Her ihtimale karşı antivirüs taraması yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu olay için değil fakat daha sonralarda Kaspersky ile bilgisayarı iki kez tam taramadan geçirmiştim, herhangi bir problem yoktu.
CHRİS W4LKER dedi: Her ihtimale karşı antivirüs taraması yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu olay için değil fakat daha sonralarda Kaspersky ile bilgisayarı iki kez tam taramadan geçirmiştim, herhangi bir problem yoktu.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 29 Ocak 2022 #22 CHRİS W4LKER dedi: Bazen linke tıklayarak bile virüsü yiyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bazen gerçekleşen bir olay değil. Güvenlik açığı yoksa zararlı bulaşmaz.
CHRİS W4LKER dedi: Bazen linke tıklayarak bile virüsü yiyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bazen gerçekleşen bir olay değil. Güvenlik açığı yoksa zararlı bulaşmaz.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Ocak 2022 #23 449549 dedi: Bu olay için değil fakat daha sonralarda Kaspersky ile bilgisayarı iki kez tam taramadan geçirmiştim, herhangi bir problem yoktu. Genişletmek için tıkla... Tamam, sıkıntı yok öyleyse.
449549 dedi: Bu olay için değil fakat daha sonralarda Kaspersky ile bilgisayarı iki kez tam taramadan geçirmiştim, herhangi bir problem yoktu. Genişletmek için tıkla... Tamam, sıkıntı yok öyleyse.