T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 14 Temmuz 2022 #11 Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar Doğrumu diyor hapis mi gerçekten Lütfen cevap verin hapis mi cidden Genişletmek için tıkla... Hayır, Discord'un bir dava politikası bile yok.
Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar Doğrumu diyor hapis mi gerçekten Lütfen cevap verin hapis mi cidden Genişletmek için tıkla... Hayır, Discord'un bir dava politikası bile yok.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #12 Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar. Doğru mu diyor hapis mi gerçekten. Lütfen cevap verin hapis mi cidden. Genişletmek için tıkla... Hocam ne hapisi ya bana en az 30-40 kere öyle şeyler gelmiştir hiçbir şey olmadı kafanızda kurmayın boş yere şöyle şeyler.
Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar. Doğru mu diyor hapis mi gerçekten. Lütfen cevap verin hapis mi cidden. Genişletmek için tıkla... Hocam ne hapisi ya bana en az 30-40 kere öyle şeyler gelmiştir hiçbir şey olmadı kafanızda kurmayın boş yere şöyle şeyler.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #13 Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar. Doğru mu diyor hapis mi gerçekten. Lütfen cevap verin hapis mi cidden. Genişletmek için tıkla... Evet hapis 25 yıldan başlıyor (!) Hesabin banlanir anlamında dedim. İllegal bir sunucuya katılmanla dava edilmezsin.
Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar. Doğru mu diyor hapis mi gerçekten. Lütfen cevap verin hapis mi cidden. Genişletmek için tıkla... Evet hapis 25 yıldan başlıyor (!) Hesabin banlanir anlamında dedim. İllegal bir sunucuya katılmanla dava edilmezsin.
Mirza212121 Centipat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #14 tii dedi: Hayır, Discord'un bir dava politikası bile yok Genişletmek için tıkla... teşekkürker cevap verdiğiniz için çok korktum reinsy dedi: Evet hapis 25 yıldan başlıyor (!) Hesabin banlanir anlamında dedim. İllegal bir sunucuya katılmanla dava edilmezsin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım abi hapis cezası mı yedim
tii dedi: Hayır, Discord'un bir dava politikası bile yok Genişletmek için tıkla... teşekkürker cevap verdiğiniz için çok korktum reinsy dedi: Evet hapis 25 yıldan başlıyor (!) Hesabin banlanir anlamında dedim. İllegal bir sunucuya katılmanla dava edilmezsin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım abi hapis cezası mı yedim
Trinityseven0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 348 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri X79 Anakart Xeon E5 2689 2.6 GHZ işlemci 500W PSU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı, Youtuber, Sosyal Medya Yöneticisi. 14 Temmuz 2022 #15 Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar Doğrumu diyor hapis mi gerçekten Lütfen cevap verin hapis mi cidden Genişletmek için tıkla... Hapis neden olsun? Hesabın için diyorlar.
Mirza212121 dedi: Yok ban yersin diyorlar Doğrumu diyor hapis mi gerçekten Lütfen cevap verin hapis mi cidden Genişletmek için tıkla... Hapis neden olsun? Hesabın için diyorlar.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #16 Mirza212121 dedi: Anlamadım abi hapis cezası mı yedim Genişletmek için tıkla... Dostum yaş kaçtı senin? Neden korkuyorsun ki? Önceki mesajlarda arkadaşlar demiş zaten hesabın ban yer diye. Nerden kapıldın hapis düşüncesine?
Mirza212121 dedi: Anlamadım abi hapis cezası mı yedim Genişletmek için tıkla... Dostum yaş kaçtı senin? Neden korkuyorsun ki? Önceki mesajlarda arkadaşlar demiş zaten hesabın ban yer diye. Nerden kapıldın hapis düşüncesine?
Mirza212121 Centipat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #17 Aeronight dedi: Dostum yaş kaçtı senin? Neden korkuyorsun ki? Önceki mesajlarda arkadaşlar demiş zaten hesabın ban yer diye. Nerden kapıldın hapis düşüncesine? Genişletmek için tıkla... Yaşım küçük aileme olacak olan çok korkuyom biri hapis cezası yazdıda
Aeronight dedi: Dostum yaş kaçtı senin? Neden korkuyorsun ki? Önceki mesajlarda arkadaşlar demiş zaten hesabın ban yer diye. Nerden kapıldın hapis düşüncesine? Genişletmek için tıkla... Yaşım küçük aileme olacak olan çok korkuyom biri hapis cezası yazdıda
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #18 Mirza212121 dedi: Yaşım küçük aileme olacak olan çok korkuyom biri hapis cezası yazdıda Genişletmek için tıkla... (!) eğer bu işareti gördüysen bir mesajda o ironidir. Yani şaka yapıyordur diyebiliriz.
Mirza212121 dedi: Yaşım küçük aileme olacak olan çok korkuyom biri hapis cezası yazdıda Genişletmek için tıkla... (!) eğer bu işareti gördüysen bir mesajda o ironidir. Yani şaka yapıyordur diyebiliriz.
Mirza212121 Centipat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #19 Aeronight dedi: (!) eğer bu işareti gördüysen bir mesajda o ironidir. Yani şaka yapıyordur diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşşekürler elim ayağım titriyor siber suç falan diyp
Aeronight dedi: (!) eğer bu işareti gördüysen bir mesajda o ironidir. Yani şaka yapıyordur diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşşekürler elim ayağım titriyor siber suç falan diyp
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 14 Temmuz 2022 #20 Aeronight dedi: (!) eğer bu işareti gördüysen bir mesajda o ironidir. Yani şaka yapıyordur diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaş direkt hapis yazmıştı. Bildirdim sorun yok .
Aeronight dedi: (!) eğer bu işareti gördüysen bir mesajda o ironidir. Yani şaka yapıyordur diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaş direkt hapis yazmıştı. Bildirdim sorun yok .