Discord'dan gelen video ile bilgisayar hacklenmiş olabilir mi?

Barış Maran

Decapat
Daha fazla  
Bir arkadaş video attı Discord'dan, Windows tehdit korumasından trojan vs mesajlar geldi. Tarama yaptım hiçbir şey yok. Sizce bir şey olmuş mudur virüs vs?

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-01_213504011.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 118
Videodan pek bir şey olacağını zannetmiyorum. Başka birisi dosya atmadı mı veya arkadaşın videoyu atar atmaz mı bu uyarı geldi?

Discord ile olan bağlantısını anlayamadım.

Discord'un cache klasöründe gözüküyor virüs ayrıca Discord'dan dosya geldikten sonra olmuş.

Bir arkadaş video attı Discord'dan, Windows tehdit korumasından trojan vs mesajlar geldi. Tarama yaptım hiçbir şey yok. Sizce bir şey olmuş mudur virüs vs?
Discord zaten web tabanlı bir uygulama neden size virüs yollasın. (Arkadaşınız yollanmış olabilir)
Sil gitsin.

Discord'dan video attı link vs açmadım sadece videoyu oynattım sipsiyah ekran 1 dakika sonra bu mesaj geldi engelledim ama hiçbir tehdit koruması da yok bilgisayarı sıfırlamak istemiyorum 800GB var.

Discord'dan video attı link vs açmadım sadece videoyu oynattım sipsiyah ekran 1 dakika sonra bu mesaj geldi engelledim ama hiçbir tehdit koruması da yok bilgisayarı sıfırlamak istemiyorum 800GB var.
Videoyu izleyince antivirüs uyarısı verdiren videolar var. Cihazınızda hiç bir sorun yok ve bilgisayarınız güvende.

Bizim eski sınıftandı şu anda sanal. Sildim vs dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…