E ekrembaba Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Ya ben Discord'dan hiçbir şey indiremiyorum. PC formatladım ondan sonra Discord yükledim hiçbir şekilde Discord üzerinden bir şey indiremiyorum. Böyle diyor; Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024
Ya ben Discord'dan hiçbir şey indiremiyorum. PC formatladım ondan sonra Discord yükledim hiçbir şekilde Discord üzerinden bir şey indiremiyorum. Böyle diyor;
Kezura Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 71 11 Nisan 2024 #2 Bir ara bende de böyle oluyordu, linki aç deyince Google ile açıyordu Edge'e URL'yi yapıştırınca geliyordu.
Bir ara bende de böyle oluyordu, linki aç deyince Google ile açıyordu Edge'e URL'yi yapıştırınca geliyordu.
sheanous Decipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 1.274 Çözümler 7 Yer Japonya, Kobe Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500, MSI 2x Ventus RTX 4060, Corsair Vengeance 16 GB x 2 (3200 MHz, CL16), Gigabyte B550 Gaming X V2, Crucial P3 Plus 1 TB Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #3 Discord'un kendi resmi sitesinde bu konuyu dile getirdiniz mi? Destek forumlarında Türkçe dil seçeneği mevcut ilk once oraya sormanızı tavsiye ederim.
Discord'un kendi resmi sitesinde bu konuyu dile getirdiniz mi? Destek forumlarında Türkçe dil seçeneği mevcut ilk once oraya sormanızı tavsiye ederim.