H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 6 Mart 2022 #11 Bir şey girmez mesaj yoluyla.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #12 Brazen dedi: Az önce birisi bana yazdı. Hemen engelledim. Link ya da dosya falan atmadı, sadece mesaj attı. Virüs girmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord da geziniyordum bir eleman bana baktı virüs oldu PC 5000 tane (!) Şakayı bir kenara bırakırsak bu kadar paronayaklığa gerek yok hocam geçmez
Brazen dedi: Az önce birisi bana yazdı. Hemen engelledim. Link ya da dosya falan atmadı, sadece mesaj attı. Virüs girmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord da geziniyordum bir eleman bana baktı virüs oldu PC 5000 tane (!) Şakayı bir kenara bırakırsak bu kadar paronayaklığa gerek yok hocam geçmez
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 6 Mart 2022 #13 Kick Furkanowski dedi: Hocam Discord da geziniyordum bir eleman bana baktı virüs oldu PC 5000 tane (!) Şakayı bir kenara bırakırsak bu kadar paronayaklığa gerek yok hocam geçmez. Genişletmek için tıkla... Peki adam bana link atarsa. Tıklamadığım halde virüs bulaşır mı?
Kick Furkanowski dedi: Hocam Discord da geziniyordum bir eleman bana baktı virüs oldu PC 5000 tane (!) Şakayı bir kenara bırakırsak bu kadar paronayaklığa gerek yok hocam geçmez. Genişletmek için tıkla... Peki adam bana link atarsa. Tıklamadığım halde virüs bulaşır mı?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 6 Mart 2022 #14 Brazen dedi: Peki adam bana link atarsa. Tıklamadığım halde virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bulaşmaz.
Brazen dedi: Peki adam bana link atarsa. Tıklamadığım halde virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bulaşmaz.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 6 Mart 2022 #15 Linux Kaymak dedi: Bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. İçimi rahatlattınız. Birisi bu sefer de 2 tane link atıp eskiden oyun oynuyorduk beni unuttun mu falan demiş. Direk engelledim ve bildirdim.
Linux Kaymak dedi: Bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. İçimi rahatlattınız. Birisi bu sefer de 2 tane link atıp eskiden oyun oynuyorduk beni unuttun mu falan demiş. Direk engelledim ve bildirdim.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 7 Mart 2022 #16 Hayır.