Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.364 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #11 amatterasu dedi: Sadece adımı yaşımı bide suratım var elinde. Genişletmek için tıkla... İrtibatı kes verdiklerinle boşver. Birdaha da verme. Sanalda artık bu devirde kimseyle tanışılmaz.
amatterasu dedi: Sadece adımı yaşımı bide suratım var elinde. Genişletmek için tıkla... İrtibatı kes verdiklerinle boşver. Birdaha da verme. Sanalda artık bu devirde kimseyle tanışılmaz.
A amatterasu Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #12 Megansi dedi: İrtibatı kes verdiklerinle boşver. Birdaha da verme. Sanalda artık bu devirde kimseyle tanışılmaz. Genişletmek için tıkla... Bişey yapabilirmi bunlarla
Megansi dedi: İrtibatı kes verdiklerinle boşver. Birdaha da verme. Sanalda artık bu devirde kimseyle tanışılmaz. Genişletmek için tıkla... Bişey yapabilirmi bunlarla
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.364 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #13 amatterasu dedi: Bişey yapabilir mi bunlarla? Genişletmek için tıkla... Yapsa da seni etkilemez, sen onları kafana takma yaşında küçük travma yaşatmasın sen de. Sanal tiplemeler zaten gerçekte seni basacak halleri yok.
amatterasu dedi: Bişey yapabilir mi bunlarla? Genişletmek için tıkla... Yapsa da seni etkilemez, sen onları kafana takma yaşında küçük travma yaşatmasın sen de. Sanal tiplemeler zaten gerçekte seni basacak halleri yok.
A amatterasu Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #14 Megansi dedi: Yapsa da seni etkilemez, sen onları kafana takma yaşında küçük travma yaşatmasın sen de. Sanal tiplemeler zaten gerçekte seni basacak halleri yok. Genişletmek için tıkla... Megansi dedi: Yapsa da seni etkilemez, sen onları kafana takma yaşında küçük travma yaşatmasın sen de. Sanal tiplemeler zaten gerçekte seni basacak halleri yok. Genişletmek için tıkla... Peki son soru e-devlete ve kredi kratlarına erişebilirmi?
Megansi dedi: Yapsa da seni etkilemez, sen onları kafana takma yaşında küçük travma yaşatmasın sen de. Sanal tiplemeler zaten gerçekte seni basacak halleri yok. Genişletmek için tıkla... Megansi dedi: Yapsa da seni etkilemez, sen onları kafana takma yaşında küçük travma yaşatmasın sen de. Sanal tiplemeler zaten gerçekte seni basacak halleri yok. Genişletmek için tıkla... Peki son soru e-devlete ve kredi kratlarına erişebilirmi?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.364 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #15 amatterasu dedi: Peki son soru e-devlete ve kredi kratlarına erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, imkansız. Sen bilgilerini elinle vermediğin sürece erişemezler.
amatterasu dedi: Peki son soru e-devlete ve kredi kratlarına erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, imkansız. Sen bilgilerini elinle vermediğin sürece erişemezler.
A amatterasu Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #16 Megansi dedi: Hayır, imkansız. Sen bilgilerini elinle vermediğin sürece erişemezler. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ ol abi biraz olsun içim tekrar soğudu. amatterasu dedi: Anladım sağ ol abi biraz olsun içim tekrar soğudu. Genişletmek için tıkla... 23 gün geçmiş aradan yapsa yapardı sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2025
Megansi dedi: Hayır, imkansız. Sen bilgilerini elinle vermediğin sürece erişemezler. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ ol abi biraz olsun içim tekrar soğudu. amatterasu dedi: Anladım sağ ol abi biraz olsun içim tekrar soğudu. Genişletmek için tıkla... 23 gün geçmiş aradan yapsa yapardı sanırım.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #17 amatterasu dedi: Yinede böyle bir şeyde babamın hoş karşılıcağına düşünmüyor cevabın için sağol Genişletmek için tıkla... O konuda yapacak bir şey yok. Zamanında paneli para karşılığında satan paragöz devlet çalışanı veya çalışanlarının hatası. Bu durumdan kurtulmak için sıfırdan alt yapı oluşturulsa yani yeni panel üretilirse ancak o zaman bu sorun çözülür.
amatterasu dedi: Yinede böyle bir şeyde babamın hoş karşılıcağına düşünmüyor cevabın için sağol Genişletmek için tıkla... O konuda yapacak bir şey yok. Zamanında paneli para karşılığında satan paragöz devlet çalışanı veya çalışanlarının hatası. Bu durumdan kurtulmak için sıfırdan alt yapı oluşturulsa yani yeni panel üretilirse ancak o zaman bu sorun çözülür.