Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #11 Lamine Yamal dedi: Hocam özür dilesem bile salmıyor bunu atamam ben tehdit ediyor. @Luser 2 çokmu komiksin sen dostum? Genişletmek için tıkla... Modemini indiriyorum lafına güldüm ne bu atar? Gülemez miyim Allah Allah.
Lamine Yamal dedi: Hocam özür dilesem bile salmıyor bunu atamam ben tehdit ediyor. @Luser 2 çokmu komiksin sen dostum? Genişletmek için tıkla... Modemini indiriyorum lafına güldüm ne bu atar? Gülemez miyim Allah Allah.
Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 451 12 Ekim 2022 #12 370423 dedi: Eki Görüntüle 1542184 Sürekli bununla yanıt versen siniri bozulur bence. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana bu taktiği kullanın.
370423 dedi: Eki Görüntüle 1542184 Sürekli bununla yanıt versen siniri bozulur bence. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana bu taktiği kullanın.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Ekim 2022 #13 Lamine Yamal dedi: Arkadaşlar Discord'da eskiden öylesine eklediğim biri beni bir gruba ekleyip küfür falan ediyor. Yaşı 20, ben buna ne yapabilirim ki? Benden büyük bir de. Tehdit ediyor, modemine vururum falan diyor. IP bulurum gibi şeyler diyor. Genişletmek için tıkla... Bulabiliyorsa bulsun, vurabiliyorsa vursun. Engelle geç.
Lamine Yamal dedi: Arkadaşlar Discord'da eskiden öylesine eklediğim biri beni bir gruba ekleyip küfür falan ediyor. Yaşı 20, ben buna ne yapabilirim ki? Benden büyük bir de. Tehdit ediyor, modemine vururum falan diyor. IP bulurum gibi şeyler diyor. Genişletmek için tıkla... Bulabiliyorsa bulsun, vurabiliyorsa vursun. Engelle geç.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #14 Adamın teki datamı attı, tc kimliğimi fln kendini hacker sanan veletler işte, realde karşına geçseler abi çekerler.
Adamın teki datamı attı, tc kimliğimi fln kendini hacker sanan veletler işte, realde karşına geçseler abi çekerler.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 12 Ekim 2022 #15 Hocam engelledim engellersen evini bulurum felan dediler ama neyse.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Ekim 2022 #16 Lamine Yamal dedi: Hocam engelledim engellersen evini bulurum felan dediler ama neyse. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka ben de Superman Çok kıl oluyorum bunlara. Nerede oturuyorsun sen? Fatih'te falan oturuyorsan geldikleri gibi göndeririz sen dert etme. Zeytinburnu da olur.
Lamine Yamal dedi: Hocam engelledim engellersen evini bulurum felan dediler ama neyse. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka ben de Superman Çok kıl oluyorum bunlara. Nerede oturuyorsun sen? Fatih'te falan oturuyorsan geldikleri gibi göndeririz sen dert etme. Zeytinburnu da olur.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.570 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Ekim 2022 #17 Lamine Yamal dedi: Hocam engelledim engellersen evini bulurum felan dediler ama neyse. Genişletmek için tıkla... Ya hocam boşver bunları ya. Kendini emniyet veya MİT sanıyor herhalde. Boşver bunu. Anca korkutuyor. Konu da bana biraz troll müş gibi geldi.
Lamine Yamal dedi: Hocam engelledim engellersen evini bulurum felan dediler ama neyse. Genişletmek için tıkla... Ya hocam boşver bunları ya. Kendini emniyet veya MİT sanıyor herhalde. Boşver bunu. Anca korkutuyor. Konu da bana biraz troll müş gibi geldi.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 12 Ekim 2022 #18 Hocam bunlar kendilerini heçker sanan tipler.Birşey yapamaz.Yapsa bile 20 yaşında.Cimer'e yazarsınız.
Hocam bunlar kendilerini heçker sanan tipler.Birşey yapamaz.Yapsa bile 20 yaşında.Cimer'e yazarsınız.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 12 Ekim 2022 #19 Modemini indiriyorum ne alaka.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.570 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Ekim 2022 #20 Pcman80 dedi: Modemini indiriyorum ne alaka. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Ne kafaysa artık...
Pcman80 dedi: Modemini indiriyorum ne alaka. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Ne kafaysa artık...