Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Şubat 2023 #11 Buzdolabi dedi: Hocam darkweb hackeri olduğunu sanmam arkadaşın. Genişletmek için tıkla... Artık kimse kimseye güvenmiyor hocam.
Buzdolabi dedi: Hocam darkweb hackeri olduğunu sanmam arkadaşın. Genişletmek için tıkla... Artık kimse kimseye güvenmiyor hocam.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #12 Konu bilgilendirmek amaçlı yapıldıysa çok iyi olmuş da umarım virüs yemişimdir.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Şubat 2023 #13 Marmelatseven dedi: Konu bilgilendirmek amaçlı yapıldıysa çok iyi olmuş da umarım virüs yemişimdir. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs yemek mi istiyorsunuz ben mi anlamadım.
Marmelatseven dedi: Konu bilgilendirmek amaçlı yapıldıysa çok iyi olmuş da umarım virüs yemişimdir. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs yemek mi istiyorsunuz ben mi anlamadım.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Şubat 2023 #14 Benjamin the Ferel dedi: Artık kimse kimseye güvenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum.
Benjamin the Ferel dedi: Artık kimse kimseye güvenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #15 Benjamin the Ferel dedi: Hocam virüs yemek mi istiyorsunuz ben mi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı hocam.
Benjamin the Ferel dedi: Hocam virüs yemek mi istiyorsunuz ben mi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı hocam.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #16 Sanj1 dedi: Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam abartmayın bence o kadar
Sanj1 dedi: Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam abartmayın bence o kadar
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Şubat 2023 #17 Sanj1 dedi: Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde çok nadirdir. Ama yine de garantiye almakta fayda var
Sanj1 dedi: Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde çok nadirdir. Ama yine de garantiye almakta fayda var
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #18 Sanj1 dedi: Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bizi de bilgilendirin lütfen ama de da ekinin yazımına ban atan moderatörler neden böyle bir şey yaptı anlamadım dosyayı silmek en temiz sonucu verirdi.
Sanj1 dedi: Yanlışlıkla indirdim ve geri sildim. Şimdi Malwarebytes yüklüyorum. Defender ile tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bizi de bilgilendirin lütfen ama de da ekinin yazımına ban atan moderatörler neden böyle bir şey yaptı anlamadım dosyayı silmek en temiz sonucu verirdi.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Şubat 2023 #19 Buzdolabi dedi: Hocam abartmayın bence o kadar Genişletmek için tıkla... Ben telefonu çöpe attım hocam.
Buzdolabi dedi: Hocam abartmayın bence o kadar Genişletmek için tıkla... Ben telefonu çöpe attım hocam.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #20 Benjamin the Ferel dedi: Ben telefonu çöpe attım hocam. Genişletmek için tıkla... En doğrusu