Discord'dan Steam dolandırıcı mesajı geldi

MustiROLA

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
"Here's what happened: I accidentally reported your account for illegal purchases instead of reporting someone else. A Steam moderator mentioned that if no Action is taken, your account might be suspended, and your IP could get blocked from Steam recently, I dealt with someone who had a Steam profile and username identical to yours. Unfortunately, I was scammed and Lost $1,566.70 through my credit Card. When I went to report the scammer for stealing items I listed on the market, I mistakenly reported your account instead. Their profile picture and name were the same as yours, but now I can't reach them because they've changed everything on their account"
Eleman tam olarak bunu yazdı. Engelleyip geçeyim mi?

1740047852244.png

1740047868098.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam böyle bir şey yapmadığınız varsayarsak, engelleyip geçebilirsiniz. Büyük ihtimal zengin kişi avlama peşinde bu arkadaş. Amacı zengin birine denk gelip "dur kardeşim bildirme beni zararını karşılayayım sorun olmasın aramızda" dedirtmeye çalışmak diye düşünüyorum. Veya bu arkadaşın cidden canı yanmış ve o kişiyi sen sanmış.

Hocam böyle bir şey yapmadığınız varsayarsak, engelleyip geçebilirsiniz. Büyük ihtimal zengin kişi avlama peşinde bu arkadaş. Amacı zengin birine denk gelip "dur kardeşim bildirme beni zararını karşılayayım sorun olmasın aramızda" dedirtmeye çalışmak diye düşünüyorum. Veya bu arkadaşın cidden canı yanmış ve o kişiyi sen sanmış.

Hayır hayır birkaç kişiyede aynı sunucuda atmış kendi profiline montajlayıp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı