Selam Discord'dan bir arkadaşa oyun hesabı satıyordum güvenlik için numaramı istedi ben verdim. Sonra ismimden T.C. Vs buldular. Ben yaşı ve yaşadığım yeri sallamıştım ama isim ve numara doğruydu T.C.'den pek bir şey olmayacağını biliyorum da numaradan falan sorun olur mu? İhbar atacağız falan diyordu.
Selam Discord'dan bir arkadaşa oyun hesabı satıyordum güvenlik için numaramı istedi ben verdim. Sonra ismimden T.C. Vs buldular. Ben yaşı ve yaşadığım yeri sallamıştım ama isim ve numara doğruydu T.C.'den pek bir şey olmayacağını biliyorum da numaradan falan sorun olur mu? İhbar atacağız falan diyordu.
Polise gidin birileri benim hakkımda ihbarda bulunacakmış beni tehdit ettiler deyin ayrıca yemek vs gönderebilirler(300-4000 civarı tutarlarda)eğer öyle bir durum olursa ödeme yapmayın.
Polise gidin birileri benim hakkımda ihbarda bulunacakmış beni tehdit ettiler deyin ayrıca yemek vs gönderebilirler eğer öyle bir durum olursa ödeme yapmayın.
Genelde isim, numara, doğum tarihi kullanarak her şeyinizi bulabiliyorlar. Hatta bazı yayıncıların burçlarını sorarak bile adreslerini buluyorlar. İsterlerse size sıkıntı çıkartabilirler.