Discord'dan T.C. Kimlik numaramı buldular

Discord açığı mı var? Yoksa dolandırma yöntemi gibi bir şey mi?

Hocam panel falan bazı yerlerde satılıyor, o panel ile de isim soyisim falan ile istediğiniz kişilerin ailesi ve kendisi hakkında çoğu bilgisini görebiliyorsunuz. Yeni veri sızıntılarından sanırsam.

Discord'da birilerine isminizi, telefon numaranızı vs. vermemelisiniz. İnsanların tüm bilgilerine çok kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Yapacak pek bir şeyiniz yok. Adres ve tel no üzerinden uğraşmaya üşenmelerini umut etmelisiniz.

MERNIS dataları eski, 2015 yılına aitler. Bu arkadaşın bilgileri muhtemelen 2022 veri sızıntısından yani 101m hsys'den.

Mernıs dataları eski, 2015 yılına aitler. Bu arkadaşın bilgileri muhtemelen 2022 veri sızıntısından yani 101m Hsys'den.
Hocam 2015den verileri çaldırıp nasıl 2022de tekrar çaldırıyorlar onu anlayamıyorum.

MERNIS dataları eski, 2015 yılına aitler. Bu arkadaşın bilgileri muhtemelen 2022 veri sızıntısından yani 101m hsys'den.

Aslında yeni sızıntıyı kastetmiştim, ama adının Mernis olmadığını bilmiyordum, teşekkürler.

İfadeler: nih
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…