xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 2 Haziran 2021 #1 Saat 01.14'de Discord üzerinden tanımadığım bir çocuk bana cinsel organını attı. Dava açabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Saat 01.14'de Discord üzerinden tanımadığım bir çocuk bana cinsel organını attı. Dava açabilir miyim?
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #2 Engelle geç dostum. Discord üzerinden dava açılabileceğini sanmıyorum.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 2 Haziran 2021 #3 Açarsın ama sonuç ne olur bilmiyorum, tanıyor musun atan kişiyi?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 2 Haziran 2021 #4 Dava açabilirsin.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #5 Engelleyip geçin hocam. Uğraşmaya değer mi tartışılır. - Burakydn dedi: Açarsın ama sonuç ne olur bilmiyorum, tanıyor musun atan kişiyi? Genişletmek için tıkla... V xpert dedi: tanımadığım bir çocuk Genişletmek için tıkla...
Engelleyip geçin hocam. Uğraşmaya değer mi tartışılır. - Burakydn dedi: Açarsın ama sonuç ne olur bilmiyorum, tanıyor musun atan kişiyi? Genişletmek için tıkla... V xpert dedi: tanımadığım bir çocuk Genişletmek için tıkla...
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 Sanal taciz ile fiziksel taciz arasında hiçbir fark yok, dava açabilirsin.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #7 xpert dedi: Saat 01.14'de Discord üzerinden tanımadığım bir çocuk bana cinsel organını attı. Dava açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Spam olabilir, hesabı çalınmış olabilir, bunlardan hiçbiri değilse şikayet ederseniz bir ihtimal ama sanmıyorum uğraşılmaya değmez.
xpert dedi: Saat 01.14'de Discord üzerinden tanımadığım bir çocuk bana cinsel organını attı. Dava açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Spam olabilir, hesabı çalınmış olabilir, bunlardan hiçbiri değilse şikayet ederseniz bir ihtimal ama sanmıyorum uğraşılmaya değmez.
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 2 Haziran 2021 #8 Burakydn dedi: Açarsın ama sonuç ne olur bilmiyorum, tanıyor musun atan kişiyi? Genişletmek için tıkla... Hayır tanımıyorum, selam birbirimize ******ları atalım mı diyerek cinsel organını attı.
Burakydn dedi: Açarsın ama sonuç ne olur bilmiyorum, tanıyor musun atan kişiyi? Genişletmek için tıkla... Hayır tanımıyorum, selam birbirimize ******ları atalım mı diyerek cinsel organını attı.
Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #9 YiğitSRN dedi: Spam olabilir, hesabı çalınmış olabilir, bunlardan hiçbiri değilse şikayet ederseniz bir ihtimal ama sanmıyorum uğraşılmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Hesabını korumak da ona ait bir sorumluluk olduğu için. Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
YiğitSRN dedi: Spam olabilir, hesabı çalınmış olabilir, bunlardan hiçbiri değilse şikayet ederseniz bir ihtimal ama sanmıyorum uğraşılmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Hesabını korumak da ona ait bir sorumluluk olduğu için. Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 2 Haziran 2021 #10 Link at. Yani kullanıcı linki.