Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #11 xpert dedi: Hayır tanımıyorum, selam birbirimize ******ları atalım mı diyerek cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Yabancı mı bu arkadaş?
xpert dedi: Hayır tanımıyorum, selam birbirimize ******ları atalım mı diyerek cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Yabancı mı bu arkadaş?
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 22 2 Haziran 2021 #13 xpert dedi: Hayır tanımıyorum, selam birbirimize ******ları atalım mı diyerek cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Bence engelle geç, uzatırsa hesabını paylaş bizimle, rahatsız edelim.
xpert dedi: Hayır tanımıyorum, selam birbirimize ******ları atalım mı diyerek cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Bence engelle geç, uzatırsa hesabını paylaş bizimle, rahatsız edelim.
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 2 Haziran 2021 #14 İsterseniz konuşmanın küçük bir kısmını SS alıp atabilirim.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #15 xpert dedi: İsterseniz konuşmanın küçük bir kısmını SS alıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... .....lı kısmı atma da.
xpert dedi: İsterseniz konuşmanın küçük bir kısmını SS alıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... .....lı kısmı atma da.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #16 xpert dedi: İsterseniz konuşmanın küçük bir kısmını SS alıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atın hocam.
xpert dedi: İsterseniz konuşmanın küçük bir kısmını SS alıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atın hocam.
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 2 Haziran 2021 #17 Bir de güvendik diyor... Dosya Ekleri KOMİK.png 278,1 KB · Görüntüleme: 508
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #18 xpert dedi: Bir de güvendik diyor... Genişletmek için tıkla... Troll için açılmış hesapta olabilir, çalınmışta olabilir. Engelleyin geçin derim.
xpert dedi: Bir de güvendik diyor... Genişletmek için tıkla... Troll için açılmış hesapta olabilir, çalınmışta olabilir. Engelleyin geçin derim.
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 2 Haziran 2021 #19 Bu arkadaş size nasıl ulaşmış hocam, takıldığınız bir sunucudan falan mı?
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 2 Haziran 2021 #20 tarnished dedi: Bu arkadaş size nasıl ulaşmış hocam, takıldığınız bir sunucudan falan mı? Genişletmek için tıkla... Discord.js için bot komutları paylaşan bir sunucudan bulmuş beni sanırım.
tarnished dedi: Bu arkadaş size nasıl ulaşmış hocam, takıldığınız bir sunucudan falan mı? Genişletmek için tıkla... Discord.js için bot komutları paylaşan bir sunucudan bulmuş beni sanırım.