Discord'dan tanınmayan kişilere ekran paylaşmak

Kartioss

Yoctopat
Daha fazla  
PC ekranını Discord'dan tanımadığım sahtekar birine açtım bana indirilenler ve kullanıcılar klasörüne gir dedi ve ben de girdim. Ekran biraz açık kaldı. Benim de içimde adam PC'yi izliyormuş gibime geliyor. Uzaktan PC'ye bağlanabilir mi veyahut PC'ye virüs indirebilir mi? ( Kaspersky ve Avast ile tarama yaptım bir şey çıkmadı)

Çok zor bir ihtimal eğer indirilenler klasöründeki dosya isimlerinde bilgileriniz falan yoksa veya bir dosya açmadıysanız neredeyse imkansız.

Çok zor bir ihtimal eğer indirilenler klasöründeki dosya isimlerinde bilgileriniz falan yoksa veya bir dosya açmadıysanız neredeyse imkansız.
Yok sadece dosyaları gördü hiç bir içeriği açmadım ama kullanıcılar klasörüne girdim ondan dolayı bir sıkıntı çıkar mı ?

Bilgisayarı formatlayıp, elden çıkartın, yeni bir bilgisayar ile temiz bir hayata başlayın.

Dolandırıcılara her ekranınızı açtığınızda ya da bir şey paylaştığınızda bunu tekrarlayın.

Kişisel tavsiyem bu yöndedir.

Yok sadece dosyaları gördü hiçbir içeriği açmadım ama kullanıcılar klasörüne girdim ondan dolayı bir sıkıntı çıkar mı?

Hayır özel bilgileri içeren dosya isimleri görünmediyse (IP, MAC adresi) bir sorun çıkacağını sanmam.

Ne alaka? Yalan bilgi vermeyin. Asla öyle bir şey olmaz.

Hocam Yani bir şey olacağını düşünmedim o yüzden( Kaspersky ve avasttan tarama yaptım bir şey çıkmadı)
Şu konudaki bölümde bir şey varmı kontrol et.Ve bilgisayarında tuhaf bir şeyler olduğunu fark edersen format at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…