Discord'dan tehdit ediliyorum

TC numaranı yaysalar ne olacak onu anlamadım. Seni saf bulmuşlar dalga geçiyorlar.

Zamanında kaç kişinin T.C.'si çalındı. Bir şey olmaz merak etme ve dava derken ne demek istedin? Dini veya milli değerlere küfür falan mı ettin?

2016'da 50 milyon kişinin TC numarasını indirmeyen yoktu şu siteden. Kapatılınca da torrentten dağıtıyordu millet. Bunların 10 milyonu 5 senede ölmüş olsa kafadan 40 milyon TC numarası aktif olarak geziyor hala.

Kimlik numarasının hiçbir önemi yok. Ayrıca çocuk olduğun için geçerliliği de yok. Endişe etmen yersiz. Bunlara rağmen seni rahatsız edeni ailene şikayet et. Yaptıkları suç.

Engelledim ortak sunuculardan çıktım. Diğer arkadaşlarınıda engelledim teşekkürler tehditler devam ederse aileme söyleyeceğim.
Zamanında kaç kişinin T.C.'si çalındı. Bir şey olmaz merak etme ve dava derken ne demek istedin? Dini veya milli değerlere küfür falan mı ettin?

Hayır saygısızlık ve küfür etmedim.

Arkadaşımın sunucusunu patlatmak istiyor

Az önce de gruba ekledi ortak arkadaştan orada daha mesajlar vardıda atıldım gruptan bilerek. Bir iki fotoğraf hala var sahte SS ile suçlanıyorum.

Son düzenleme:
Adres işi sıkıntı döner sipariş eder.Yaptığımdan biliyorum.(Sonra kendim ödedim merak etmeyin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…