İyi günler, az önce Discord'dan tehdit mesajları aldım. Çok ciddiye almadım ama korkmadım değil içimde bir güvensizlik oluştu. Şahıs sesli çağırdı kendisi 12-13 yaşlarında. Benim hakkımda hiç bir bilgiye sahip değil.
Kolpa olduğu çok belli ismini ve soy ismini, nereli olduğunu bilmiyorsa bir şey yapamaz. Onları biliyorsa kimliğini bulur ki hiç sanmıyorum lakin bulursa kimliğini bulur. Babanın annenin numarasını bulur filan. Korkma
İyi günler, az önce Discord'dan tehdit mesajları aldım. Çok ciddiye almadım ama korkmadım değil içimde bir güvensizlik oluştu. Şahıs sesli çağırdı kendisi 12-13 yaşlarında. Benim hakkımda hiçbir bilgiye sahip değil.
Çok basit bir çözüm yolu önereceğim size.
Kullanıcıyı bulup üstüne 1 kere sağ Click yapıyoruz sonrasında ise çıkan seçeneklerden engelle seçeneğini buluyorsunuz ve 1 kere sol Click yapıyorsunuz. Tebrikler! Sorunu çözdünüz.
İyi günler, az önce Discord'dan tehdit mesajları aldım. Çok ciddiye almadım ama korkmadım değil içimde bir güvensizlik oluştu. Şahıs sesli çağırdı kendisi 12-13 yaşlarında. Benim hakkımda hiçbir bilgiye sahip değil.
İyi günler, az önce Discord'dan tehdit mesajları aldım. Çok ciddiye almadım ama korkmadım değil içimde bir güvensizlik oluştu. Şahıs sesli çağırdı kendisi 12-13 yaşlarında. Benim hakkımda hiç bir bilgiye sahip değil.