Discord'dan telefon numarası bulmak mümkün mü?

taha782

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, geçenlerde birisiyle discord üzerinden kavga ettim ve benim telefon numaramı buldu, ona her hangi bir telefon numara bilgilerimi vermedim, bir arkadaşımın da annesinin telefon numarasını bulmuşlar (discorda annesinin telefonu ile kaydolmuş). Discord'dan telefon numarası bulmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Serverin birinde tokeninizi çalmışlardır. Diğer türlü bulması imkansız.

Bildiğim kadarı ile, bunu sadece Discord'un kendisi görebilir ve sen görebilirsin. Bu durumda, 3. bir kişinin bunu görebilmesinin tek imkanı, sisteme kendisini sen gibi tanıtabilmesinden geçer ki bu da senin bilgilerini çalması yolundan geçiyor. Son günlerde bilmediğin bir şeylere girdin mi bu tartışmadan sonra? Olası bir scam durumu olabilir, arkadaşın dediği gibi Token'ın ele geçirilmiş olabilir vs.
Profilinizde numaranız varsa ve göster seçeneği açıksa görebilir.Eki Görüntüle 1421428

Bunu göster dediğinde sadece sen görüyorsun o an. Başkalarına göstermiyor. Göster demeden önce son 4 hanesinden öncesi bilindiği gibi şifreli olarak görünüyor. Bu göster butonu sadece senin tüm numarayı görmene yarıyor...

Hayır, hiçbir linke girmedim, adam ile bir sunucuda kavga ettik ve o sunucuda neredeyse hiç aktif olmuyorum o gün ters günümdü küfür edince bende kendimi tutamadım. Karşı tarafla bir kere bile sohbet etmemişimdir.

Buradaki arkadaşların belli ki pek bilgisi yok. Panel olayı var isim soyisimden sülalene kadar buluyorlar artık bu türedi

Discorddan telefon numarası bulunamaz ama bir linke veya bir görsele tıklarsanız tabi numaranıza ve e-posta adresiniz, hesap tokeninizede ulaşabiliyorlar. İsminiz ve soy isminizi biliyor ise telefon numaranızı bulabılıyorlar bu panel sayesınde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…