Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 11 Ocak 2021 #21 Sen açık adres versen bile gelmez o veletler.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Ocak 2021 #22 yagiz2828 dedi: Merhabalar. İlk olayım şu bir kavga ettiğim bir çocuk var gitti seni arıcam bekle yazdı yani bulamıyacağını biliyorum ama işkilleniyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bulamaz, Discord bile demiş:
yagiz2828 dedi: Merhabalar. İlk olayım şu bir kavga ettiğim bir çocuk var gitti seni arıcam bekle yazdı yani bulamıyacağını biliyorum ama işkilleniyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bulamaz, Discord bile demiş:
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #23 379401 dedi: Onun için bir konu oluşturacağım. Genişletmek için tıkla... Beni Mutlaka etiketleyin hocam. (Moderatörlere selamlar. Konuyla alakasız olduğu için K.b.)
379401 dedi: Onun için bir konu oluşturacağım. Genişletmek için tıkla... Beni Mutlaka etiketleyin hocam. (Moderatörlere selamlar. Konuyla alakasız olduğu için K.b.)
Y yagiz2828 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #24 ArdaFRKN dedi: Herhangi bir link attı mı sana? Sen o linke girdin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.Birde şu konuya açıklık getireyim klavye delikanlığı yapmadım kavga dediğim o bana sövdü zaten elimde sslerde var yani ben sövmedim bana klavye delikanlılığı yapmasaydın demeyin
ArdaFRKN dedi: Herhangi bir link attı mı sana? Sen o linke girdin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.Birde şu konuya açıklık getireyim klavye delikanlığı yapmadım kavga dediğim o bana sövdü zaten elimde sslerde var yani ben sövmedim bana klavye delikanlılığı yapmasaydın demeyin