Arkadaşlar şimdi ben Discord'dan bir dosya indirdim, CMD açılıp kapandı. Sonra virüs yediğimi anlamadım. İlk başta Discord UMA girdiler. Sonra Discord'u güvene aldım ama aradan bir gün geçti. İnstagramıma da girmişler. Ne yapmam gerekiyor? Format attım ve atmadan önce de Kaspersky'la tarattım. O yazılımın ismi geldi, temizledim ama için rahat etmiyor.
Temizlediysen başka ne yapabilirsin bilmiyorum. Mail hesabına kaydettiğin önemli hesap şifrelerini değiştir. Banka kartın kayıtlıysa ona ulaşabilirler mi acaba?
Temizlediysen başka ne yapabilirsin bilmiyorum. Mail hesabına kaydettiğin önemli hesap şifrelerini değiştir. Banka kartın kayıtlıysa ona ulaşabilirler mi acaba?
Hiç yaşamadım daha önce o yüzden bilemiyorum. Ama sen bak mailde kayıtlı hesaplarına önemli olanların şifresini değiştir. Bu durumdan korktuğum için bayağıdır hiçbir hesabımı maile eklemiyorum. Sadece telefonun notlar kısmına yazıyorum sana da öneririm. Eğer Trendyol gibi alışveriş hesabına girerlerse kartların da görünür mü bilmiyorum.
Hiç yaşamadım daha önce o yüzden bilemiyorum. Ama sen bak mailde kayıtlı hesaplarına önemli olanların şifresini değiştir. Bu durumdan korktuğum için bayağıdır hiçbir hesabımı maile eklemiyorum. Sadece telefonun notlar kısmına yazıyorum sana da öneririm. Eğer Trendyol gibi alışveriş hesabına girerlerse kartların da görünür mü bilmiyorum.
Şimdi kral şöyle ben hesaptaki bütün şifreleri silsem düzelir mi bilmiyorum ama nasıl silceğimide bilmiyorum seni de oyalamak istemem ama silebiliyor muyum hesaptaki şifreleri ve silince düzeliyor mu bunu söylersen çok sevinirim.