Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #11 Herhangi bir dosya indirmezseniz sıkıntı olmaz.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #12 O linke gidip herhangi bir islem yapmadiysan endiselenme bence.
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 15 Nisan 2021 #13 Herhangi bir linke tıklamadıysanız sorun yok. Devolve dedi: Discord'dan birisinin attığı bir şeyi indirmediğiniz sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Discord'dan atılan hiçbir şeyi ben indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Herkes indirmeden bir şey olmaz demiş bir siteye girerse IP'sini alabilirler bir şey indirmesine gerek yok.
Herhangi bir linke tıklamadıysanız sorun yok. Devolve dedi: Discord'dan birisinin attığı bir şeyi indirmediğiniz sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Discord'dan atılan hiçbir şeyi ben indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Herkes indirmeden bir şey olmaz demiş bir siteye girerse IP'sini alabilirler bir şey indirmesine gerek yok.
met1234 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #14 Hiçbir dosya indirmedim. Linkede tıklamadım. Cevaplarınız için teşekkürler.