ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #11 Malwarebytes dedi: Bunu sana o kişi mi söyledi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 15 Ekim 2022 #12 Talha Cepci dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Gülmemek için kendimi zor tutuyorum dostum .
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #13 Malwarebytes dedi: Gülmemek için kendimi zor tutuyorum dostum . Genişletmek için tıkla... Niye? Bende bilmediğimden soruyorum niye gülüyorsun.
Malwarebytes dedi: Gülmemek için kendimi zor tutuyorum dostum . Genişletmek için tıkla... Niye? Bende bilmediğimden soruyorum niye gülüyorsun.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 15 Ekim 2022 #14 Malwarebytes dedi: Bunu sana o kişi mi söyledi ? Genişletmek için tıkla... Zaten öyleyse %100 trol. Talha Cepci dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... %100 trol
Malwarebytes dedi: Bunu sana o kişi mi söyledi ? Genişletmek için tıkla... Zaten öyleyse %100 trol. Talha Cepci dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... %100 trol
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 15 Ekim 2022 #15 Talha Cepci dedi: Niye? Bende bilmediğimden soruyorum niye gülüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam GIF bir görüntü dosyası. Mesela bir DisplayPort kablosundan ses aktarmasını beklemezsiniz değil mi? Bu da aynı olay.
Talha Cepci dedi: Niye? Bende bilmediğimden soruyorum niye gülüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam GIF bir görüntü dosyası. Mesela bir DisplayPort kablosundan ses aktarmasını beklemezsiniz değil mi? Bu da aynı olay.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #16 ÜzgünBirShacoMain dedi: Yoktur, bu tarz şeyler ile kafanızı daha fazla meşgul etmeyin. Bir exe dosyası indirip çalıştırmadıkça virüs kolay kolay bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım Kaspersky ile de tarattım zaten bu tür vürüsler RAT keylogger tarzı Kaspersky'da tam tarma yaptığımda gözükür değil mi?
ÜzgünBirShacoMain dedi: Yoktur, bu tarz şeyler ile kafanızı daha fazla meşgul etmeyin. Bir exe dosyası indirip çalıştırmadıkça virüs kolay kolay bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım Kaspersky ile de tarattım zaten bu tür vürüsler RAT keylogger tarzı Kaspersky'da tam tarma yaptığımda gözükür değil mi?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #17 Talha Cepci dedi: Anladım Kaspersky ile de tarattım zaten bu tür vürüsler RAT keylogger tarzı Kaspersky'da tam tarma yaptığımda gözükür değil mi? Genişletmek için tıkla... Gözükür.
Talha Cepci dedi: Anladım Kaspersky ile de tarattım zaten bu tür vürüsler RAT keylogger tarzı Kaspersky'da tam tarma yaptığımda gözükür değil mi? Genişletmek için tıkla... Gözükür.
Hadesmane Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Memphis, Tennessee, United States Daha fazla Sistem Özellikleri ekransız toshiba Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #18 Malwarebytes dedi: Bunu sana o kişi mi söyledi ? Genişletmek için tıkla... ayyildiz team alim acikmi hocam
Malwarebytes dedi: Bunu sana o kişi mi söyledi ? Genişletmek için tıkla... ayyildiz team alim acikmi hocam
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 24 Şubat 2023 #19 Hadesmane dedi: ayyildiz team alim acikmi hocam Genişletmek için tıkla... Açıktır, orgenerale ihtiyacımız var .
Hadesmane dedi: ayyildiz team alim acikmi hocam Genişletmek için tıkla... Açıktır, orgenerale ihtiyacımız var .