Discord'dan virüs bulaşır mı?

snowman0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba MC de bir kişi yeni sunucuya geçmemiz için benim dcm sunucu bağlantısı attı. Ben de sunucuya girdim. Bundan virüs bulaşır mı? Discord'da ne gibi şeylerden virüs bulaşır? Aydınlatırsanız sevinirim.

Merhaba MC de bir kişi yeni sunucuya geçmemiz için benim dcm sunucu bağlantısı attı. Ben de sunucuya girdim. Bundan virüs bulaşır mı? Discord'da ne gibi şeylerden virüs bulaşır? Aydınlatırsanız sevinirim.

Sunucuya girince virüs bulaşmaz. Bir dosya indirip çalıştırmanız lazım bulaşması için.

Discord'dan virüs bulaşmaz. Son zamanlarda bildirilen öyle bir açığı da bulunmuyor.
Bazı videolar ve GIF'ler AV programlarını tetikleyip uyarı verdirtebiliyor sadece, onun haricinde siz bir şey indirip açmadığınız sürece virüs bulaşmaz.

Büyük ihtimal bir şey olmaz ama galiba bazen sunucudaki botler sayesinde tokeninizi alabiliyorlar bu da discord hesabınıza girmeyi sağlıyor diye biliyorum. Ama bu sorunu çözmüşlerdir büyük ihtimal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı