Discord'dan yaşım yetmesine rağmen banlandım

Fatih1909

Hectopat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Esenlikler dilerim öncelikle. Bu sabah Discord'dan sebepsiz yere ban yedim. Sebebi ise 13 yaşından küçük olduğummuş (değilim). Söyledikleri şeyi yaptım ve kimliğimin bulunduğu ve kullanıcı adımın yazılı olduğu bir resim gönderdim fakat bu sefer nsfw içerik görüntüleyemezsiniz diye bir şey saçmaladılar. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Saçmalık değil 18 yaşından küçük isen normal bir kural koymuşlar.

Kanka hesaba veda etmen lazım ve yeni açtığın hesapta da 13'ten küçük hiçbir rakamı kendi başına yazma biliyorsun dc de mesaj düzenleme var büyük bir ihtimal birisine 13 veya 13'ten küçük rakam atmışsındır seni repleyen kişi de ondan önceki mesajını kaç yaşındasın olarak değiştirip ss alıp şikayet etmiştir.

Discord kullanıcıları arasında 13 ile 17 yaş arası kullanıcılara yönelik tüm yaş kısıtlı içerikler engellenirken, iOS kullanıcıları arasında, 18 yaşın üstündeki kullanıcılar bile yaş kısıtlı bir sunucuya katılmakta zorluk yaşayabilirler.

Liberallerle tartışırken biri bana 10 yaşındasındır sen kesin demişti bende dalga geçme amaçlı aynen 10 yaşındayım dedim.

Konunun bunla ne alakası var?

Liberallerle tartışırken biri bana 10 yaşındasındır sen kesin demişti bende dalga geçme amaçlı aynen 10 yaşındayım dedim.
Sorun buradan kaynaklanıyor zaten. Discord üzerinde 8 bile yazsanız, sizden önceki mesajı atan kişi mesajını "Yaşın kaç?" diye düzenleyip sizi Discord ekibine bildirse hesabınız devre dışı bırakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…