Discord'dan yayın açınca FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Berat7892

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
B450M Mortar Max
İşlemci
Ryzen 7 5700x
Discord'dan yayın açtığım zaman(1080p 60FPS) LoL'de FPS'im 240 sabit monitörüm zaten 240Hz ondan dolayı sabitledim. Ama yayın açtığm zaman Discord'dan 150'ye kadar düştüğü oluyor. PC'de falan mı sorun var anlamadım.

Discord ile alakalı bir sorun olabilir her uygulama kusursuz çalışmıyor maalesef yayın açarken bayağı zorluyor olabilir bilgisayarı.

Hocam Discord'un o konularda bir optimizasyon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Bulursam başka bir platforma geçeceğim çok fazla sorun yaşıyorum çünkü.

Hocam bende Discord indirilmiş vaziyette değil bunun çözümünü biliyorum ayarlar kısmından sol aşağıdaki seçeneklerin SS ini atar mısınız?

Hocam bende Discord indirilmiş vaziyette değil bunun çözümünü biliyorum ayarlar kısmından sol aşağıdaki seçeneklerin SS ini atar mısınız?
Dediğiniz seyi anladim ama oda bir işe yaramıyor hocam. Discord'ta yayın açıp üstüne oyuna girdiğimde Discord çöküyor hata direkt Discord'ta.

İŞLEMCİNİZ İYİ İSE;
Hocam şunları yapınca düzelmesi gerek.

Ayarlar>Görünüm>Donanım İvmesi>Devre Dışı Bırak

Dediğiniz seyi anladim ama oda bir işe yaramıyor hocam. Discord'ta yayın açıp üstüne oyuna girdiğimde Discord çöküyor hata direkt Discord'ta.
Hocam işlemciye bağlı bir şey. Kötü ise çöküyor.

İŞLEMCİNİZ İYİ İSE;
Hocam şunları yapınca düzelmesi gerek.

Ayarlar>Görünüm>Donanım İvmesi>Devre Dışı Bırak

Hocam işlemciye bağlı bir şey. Kötü ise çöküyor.
İ3 6100 var bende çok kötü olduğunu düşünmüyorum en azından yayını kaldirabilmeli.

Discord'un optimizasyon problemlerinin olduğunu düşünmekteyim ayrıca ekran açınca FPS düşmesini normal bir olay olarak görmekteyim.

Normal gibi çünkü yayın açtığında Discor da arkada işlemci, RAM ve ekran kartından kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…