Mustafa_Mert Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 217 Çözümler 4 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #11 Toprakvv dedi: İ3 6100 var bende çok kötü olduğunu düşünmüyorum en azından yayını kaldirabilmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam bi deneyin o zaman denemekten zarar gelmez. Discord çökerse de yeniden indirirsiniz en kötü
Toprakvv dedi: İ3 6100 var bende çok kötü olduğunu düşünmüyorum en azından yayını kaldirabilmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam bi deneyin o zaman denemekten zarar gelmez. Discord çökerse de yeniden indirirsiniz en kötü
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 29 Ağustos 2022 #12 Mustafa_Mert dedi: Hocam bi deneyin o zaman denemekten zarar gelmez. Discord çökerse de yeniden indirirsiniz en kötü Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten kaç aydır sizin dediğiniz gibi kullanıyorum.
Mustafa_Mert dedi: Hocam bi deneyin o zaman denemekten zarar gelmez. Discord çökerse de yeniden indirirsiniz en kötü Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten kaç aydır sizin dediğiniz gibi kullanıyorum.
Mustafa_Mert Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 217 Çözümler 4 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #13 Toprakvv dedi: Hocam ben zaten kaç aydır sizin dediğiniz gibi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam discord desteğe veya discord helps deki konulara bakın belki kayde değer bir şeyler elde edersiniz.
Toprakvv dedi: Hocam ben zaten kaç aydır sizin dediğiniz gibi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam discord desteğe veya discord helps deki konulara bakın belki kayde değer bir şeyler elde edersiniz.