0 09emir9990 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Böyle bir hata alıyorum Discord kurarken. Önceden yüklemiştim sonra sildim ama yeniden yükleyince böyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Böyle bir hata alıyorum Discord kurarken. Önceden yüklemiştim sonra sildim ama yeniden yükleyince böyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 4 Haziran 2021 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
atacan57 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BaTTalqazi Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #4 %temp% klasörü içindeki gereksiz dosyaları sildikten sonra yönetici olarak yüklemeyi deneyebilirsin. Bu da bir yöntem. Artı 0 Eksi
%temp% klasörü içindeki gereksiz dosyaları sildikten sonra yönetici olarak yüklemeyi deneyebilirsin. Bu da bir yöntem.
KS KS 0 09emir9990 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #5 BaTTalqazi dedi: %Temp% klasörü içindeki gereksiz dosyaları sildikten sonra yönetici olarak yüklemeyi deneyebilirsin. Bu da bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı. 300319 dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı. Dediklerinizi yaptıktan sonra yeniden böyle bir hata aldım. Dosya Ekleri wwww.PNG 69,8 KB · Görüntüleme: 80 Son düzenleme: 4 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
BaTTalqazi dedi: %Temp% klasörü içindeki gereksiz dosyaları sildikten sonra yönetici olarak yüklemeyi deneyebilirsin. Bu da bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı. 300319 dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı. Dediklerinizi yaptıktan sonra yeniden böyle bir hata aldım.
BaTTalqazi Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #6 Daha önce bu başıma geldiğinde çalıştır komut satırından önce temp sonra %temp% kısımlarını sildim ve başarıyla yükledim. Deneyebilirsin istersen belki senin için de geçerli olur. Artı 0 Eksi
Daha önce bu başıma geldiğinde çalıştır komut satırından önce temp sonra %temp% kısımlarını sildim ve başarıyla yükledim. Deneyebilirsin istersen belki senin için de geçerli olur.
ulerzear Centipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #7 Acaba nereden ve nasıl çözdün? Bende de aynı hata var siliyorum siliyorum dosyaları olmuyor. Artı 0 Eksi