N NiqhtMegatron Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 3 2 Ekim 2020 #1 Beyler, Discord açıkken normal konuşmaya vs. devam edebiliyorum ama sürekli arkada JavaScript hatası falan veriyor ve bir uyarı çıkıyor. 4-5 defa kapatınca kapanıyor. Nasıl çözebilirim, silip baştan kurmak yeterli olur mu?
Beyler, Discord açıkken normal konuşmaya vs. devam edebiliyorum ama sürekli arkada JavaScript hatası falan veriyor ve bir uyarı çıkıyor. 4-5 defa kapatınca kapanıyor. Nasıl çözebilirim, silip baştan kurmak yeterli olur mu?
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 2 Ekim 2020 #2 Discord'u yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #3 Aynı problemi bende oyunlara girerken ve oyunları kapatırken yaşıyordum 1-2 gün önce. Kendi kendine düzeldi bir güncellemeden sonra.
Aynı problemi bende oyunlara girerken ve oyunları kapatırken yaşıyordum 1-2 gün önce. Kendi kendine düzeldi bir güncellemeden sonra.